Ducato Transport Mallrash

Utility

edhe më funksionale

Për çmimet dhe produktet blerëse kontaktoni konçesionarin tuaj Fiat Professional.

BAGAZH ALUMINI

Për Ducato me interaks të shkurtër.
Lartësi mesatare dhe e ulët. 100 kg kapacitet.
Pjesa nr. 50901488

Për Ducato me interaks të mesëm *.
Lartësi mesatare dhe e ulët. 100 kg kapacitet.
Pjesa nr. 50901489

Për Ducato me interaks të gjatë*.
Lartësi mesatare dhe e ulët. 100 kg kapacitet.
Pjesa nr. 50901490

SHKALLË ALUMINI TË PALOSSHME

Lartësi e Ulët. Pjesa nr. 50901491

Lartësi e mesme*. Pjesa nr. 50901538

LOAD bllokuS

Takëm me 2 pjesë. Pjesa nr. 71803393

RUL NGARKIMI

Lidhet me linjën e karrocës së ngarkesës prej alumini.

Pjesa nr. 5911449

ZGARË ALUMINI NË TAVAN

Për Ducato-n me interaks të shkurtër dhe të mesëm.
Lartësi mesatare dhe e ulët. 100 kg kapacitet.
Pjesa nr. 50901487

SHUFËR ALUMINI TEKE

Lidhet me takëmin e shufrës me 3 pjesë.
Për Ducato-n me interaks të gjatë.
Pjesa nr. 50901486

SHMANGËSI I ERËS PËR ANËN E PARME...

Pjesa nr. 50901494

PARAPETET E PARME PREJ GOME

Pjesa nr. 50901517

PARAPETET E PASME PREJ GOME

Pjesa nr. 50901516

Stil

KRUSKOT TEKNO

MBAJTËS GOTE

Raft praktik i vendosur në pjesën e poshtme qendrore të kruskotit, si një alternativë ndaj xhepit mbajtës me kapak dhe çelës, përbëhet nga:

dy xhepa për shishe 0.75 l
xhepa mbajtës (për një shishe shtesë, një telefon inteligjent, etj)
hapësirë për të majtur një tabletë.

Pjesa nr. 71807349

XHEP MBAJTËS ME KAPAK DHE ÇELËS

Xhep i vendosur në pjesën e poshtme qendrore të kruskotit, si alternativë ndaj Mbajtëses së Gotës, që mund të mbajë një laptop me ekran 15,6 “.
Pjesa nr. 71807348

MBULESA ÇELËSASH NË 13 VARIANTE

Mbulesë teke, gri me lule Swarovski.
Pjesa nr. 71805593

Mbulesë teke, blu me gjarpër Swarovski.
Pjesa nr. 71805594

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dekorim me lara.
Pjesa nr. 71805601

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën Paris.
Pjesa nr. 71805603

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën London.
Pjesa nr. 71805602

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën Roma.
Pjesa nr. 71805605

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalët New York.
Pjesa nr. 71805606

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën Torino.
Pjesa nr. 71805750

Mbulesë teke, perlë e bardhë.
Pjesa nr. 71806542

Mbulesë teke, e kuqe e shndritshme.
Pjesa nr. 71806538

Mbulesë teke, gri argjendi.
Pjesa nr. 71806541

Mbulesë teke, e zezë e shndritshme.
Pjesa nr. 71806539

Mbulesë teke, gri e errët.
Pjesa nr. 71806540

MBULESA COPE TË NDENJËSES

Kjo ndihmon për reduktimin e konsumimit të ndenjëses dhe për të mbajtur një ambjent të pastër në kabinën kryesore.
Për ndenjësen e shoferit dhe atë të pasagjerit përpara.
Dis. 50901502

Për ndenjësen e shoferit dhe ndenjësen vendëshe përpara.
Dis. 50901503

Për ndenjësen e shoferit dhe 7 vendet (Crew Cab).
Pjesa nr. 71803682

RROGOZ GOME PARA

Ngarje me dorën e majtë (NDM/LHD).
Pjesa nr. 50901500

Ngarje me dorën e djathtë (NDD/RHD).
Pjesa nr. 50901568

TAKËM PA DUAR PARROT MKI9100

Sistemi MKI është një takëm pa duar Blutooth me ekran OLED, që kombinon teknologjitë e avancuara të komunikimit me një seri të plotë shërbimesh dedikuar muzikës.
Takëmi MKI dorëzohet me një kabllo muzike projektuar posaçërisht për t’ju përshtatur çdo lloj aparti digjital ose analog që luan muzikë.
Punon me iPod/iPhone, celularë dhe telefona inteligjent.
Pjesa nr. 71806339

MINI TAKËM PARROT SLIM

Takëm portabël pa duar blutooth për celularë dhe telefona inteligjent.
Pjesa nr. 71805111

LIDHËS IPOD-i

Fishë iPod-i me tel që mblidhet dhe portë USB-je.
Pjesa nr. 71803812

LASTRA PLASTIKE PËR RRËSHQITJEN
Ngjyrë: e zezë.
Pjesa nr. 71807357

Ngjyrë: alumini.
Pjesa nr. 71807356

 
Mbulesa RIM me LOGON E FIAT
Set prej 4 copash x 15” për Ducato-n.
Pjesa nr. 71807359

Set prej 4 copash x 16” për Ducato-n.
Pjesa nr. 71807360

Set prej 4 copash x 16” për Ducato Maxi.
Pjesa nr. 71807361

TAPA TË VALVULËS SË GOMËS ME LOGON E FIAT
Set prej 4 copash në një kuti me logon e Fiat.
Pjesa nr. 71805100

MBAJTËSE TARGE KROMI
Pjesa nr. 71805608

Siguria & Sigurimi

ALARM
Alarm i rregullueshëm që arrihet përmes kontrollit fillestar të radios së mjetit. Ofron mbrojtje anti-ndërhyrje për dyert, kofanon dhe bagazhin dhe siguron mbrojtjen volumetrike të pasagjerëve. Plotësuar me sirenë vetë-furnizuese me energji.
Plotësisht e integruar me sistemi elektronik në bord.
Instalohet shpejt.
3 vit garanci.
Pjesa nr. 50901520

TAKËM I NDËRRIMIT TË RROTËS
Pjesa nr. 5909719

TAKËM I RIPARIMIT TË GOMËS
Pjesa nr. 71748296

TAKËMI I LLAMBAVE
Pjesa nr. 71807385

DADO THATCHAM 15″
Pjesa nr. 50901523

DADO THATCHAM 16″
Pjesa nr. 50901564

SENSORË PARKIMI
Sensorët e pasmë të parkimit ofrojë zgjidhje të përsosur për problemet më të zakonshme të manovrimit.
3 vjet garanci.
Shkurton manovrat e parkimit.
Mbron pamjen e mjetit.
Për siguri maksimale të ngarjes.
Pjesa nr. 50901518

TAKËMI I SIGURISËS
Përfshin: 1 dritë dore, 1 palë doreza, 1 takëm llambash, 1 gome me trekëndësh të miratuar, 1 xhaketë reflektive të tipit të miratuar.
Pjesa nr. 71807386

ZJARRFIKËSIT
Kapacitet 1 kg.
Pjesa nr. 71803574

Kapacitet 2 kg.
Pjesa nr. 71803575

kapacitet 2 kg.
Pjesa nr. 71803575

NDENJËSE SIGURIE PËR FËMI
Ndenjëse për fëmi që peshon nga 0 në 13 kg.
Pjesa nr. 71806549

Ndenjëse për fëmi që peshon midis 15 dhe 36 kg.
Pjesa nr. 71806570

Ndenjëse për fëmi ISOFIX që peshon midis 9 dhe 18 kg (Europa Qendrore dhe Jugore).
Pjesa nr. 71805991

Ndenjëse për fëmi ISOFIX që peshon midis 9 and 18 kg (Europa Veriore).
Pjesa nr. 71806381

Ndenjëse për fëmi ISOFIX që peshon midis 9 dhe 18 kg (Europa Lindore).
Pjesa nr. 71806382

Mbështetëse koke shtesë (Europa Qendrore dhe Lindore).
Pjesa nr. 71806648

Ndenjës për fëmi ISOFIX me fundin e fiksuar, me pamje mbrapsht (në të kundërt të drejtimit të udhëtimit).
Pjesa nr. 71806309

Ndenjës për fëmi ISOFIX me fundin e fiksuar, me pamje përpara (në drejtim të udhëtimit).
Pjesa nr. 71806308

Ndenjëse Scout.
Pjesa nr. 71805372

SISTEMI i KUTISË SË INFORMACIONEVE NË BORD
Aparat me teknologji GPRS dhe GPS technology. Regjistron vendodhjen, shpejtësinë, kohën e udhëtimit dhe distancën e automjetit ku është instaluar.
Lejon vendodhjen e automjetit në rast vjedhje dhe rindërtimin e kushteve të aksidentit, duke rritur sigurinë e palëve përgjegjëse për dëmin.
Funksione që ju lejojnë:

të kurseni për sigurimin me policat e Përgjegjësisë Publike dhe ato të Zjarrit dhe Vjedhjes.
të përfitoni nga aktivizimi i sistemit të sigurisë SemiAutomatico për vitin e Irë.
monitorim dhe siguri 24/7 me mbulimin në tërë Europën.
Mund të lidhet me disa alarme Lineaccessori.
3 vjet garanci.
Pjesa nr. 50901473

TAKËMI I KUJDESIT TË MAKINËS FIAT
Për mirëmbajtjen dhe kujdesin e përsosur të pjesës së jashtme dhe të brendshme të automjetit tuaj.
Pjesa nr. 71803242

APARAT SATELITOR KUNDRA VJEDHEJS
Një aparat kundra vjedhjes teknologjikisht i avancuar garanton sigurinë aktive maksimale të automjetit.
Kurseni në policat për Zjarrin dhe Vjedhjen.
monitorim dhe siguri 24/7 me mbulimin në tërë Europën.
Telefon në makinë pa duar.
I lehtë për t’u përdorur.
Mund të lidhet me disa alarme Lineaccessori.
3 vjet garanci.
Pjesa nr. 50901042

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?