Ducato Transport Mallrash

Ducato Transport Mallrash

GAMA DHE KAPACITETI I NGARKESËS

Një seri shumë e madhe kombinimesh për zgjidhje pafund transporti

FLEKSIBILITET

Zgjidhje sipas Porosisë nga furnizues/outfitters të autorizuar
Një punishte e lëvizshme plotësisht e pajisur në furgonin tuaj
Për asistencë mekanike dhe teknike në terren, përshtatur me platformë ngarkimi alumini dhe rafte të brendshme.
Veshje Frigorifer/Isotermik
Për të mbajtur ushqime dhe ilaçe në përputhje me standardet e zbatueshme në fuqi, i izoluar termikisht me ose pa frigorifer.

I AKSESUESHËM

Mund të shfrytëzoni në maksimum çdo centimetër të hapësirës kur ngarkoni mallrat tuaja. Dyert anësore të rrëshqitshme janë të disponueshme në 2 gjerësi, 1075 dhe 1250 mm, dhe 2 lartësi, 1485 dhe 1755 mm.

DHE JO VETËM KAQ

Binari sipër rrëshkitës është projektuar për të lehtësuar hapjen dhe mbylljen dorezat e stilit valixhe janë të lehta për t’u kapur.

Një derë e dytë anësore rrëshqitëse – në krahun e djathtë – është i disponueshëm sipas kërkesës.

Karroca e ngarkesës është e qasshëm jashtëzakonisht lehtë përmes derës së pasme:

• dera është mbi 1.5 m e lartë në versionin me tavan të ulët, pothuaj 1.8 m në versionin me tavan të lartë, dhe mbi 2 m në tavanin tejet të lartë, një lartësi vërtetë rekord – që do të thotë se nuk keni nevojë t’i anoni mallrat për t’i ngarkuar ato;
dy opcione të hapjes me 180° dhe 270°, për lëvizshmëri më të lehtë rreth automjetit në hapësira të kufizuara.

AMORIZATOR ME VETË NIVELIM

 • Për t’ju mbajtur në nivel në çdo kohë, pa marrë parasysh peshën e ngarkesës dhe marrëveshjen, duke rritur sigurinë dhe rehatinë e ngarjes.
  Ju lejon të ngrini ose të ulni platformën e ngarkesës, kur automjeti është i parkuar, në mënyrë që:

  të bëjë manovrimin e mallrave tuaj më të lehtë për të përmirësuar këndin e platformës lëvizëse apo kalimin sipër një pengesë nën automjet

FURGON

I bollshëm në volum, i bollshëm në kapacitet

 • 3 interakse, 4 gjatësi, 3 lartësi
 • 8 opcione volumi, nga 8 në 17 m3
 • derë anësore rrëshkitëse dhe derë e pasme të dispunueshme në 3 opcione përmasash të ndryshme
 • GVW : 2600 në 4250 kg
 • ngarkesa me fitim nga 1000 në 2200 kg.
 • Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht deri në 2100 kg para dhe deri në 2500 kg prapa
 • 2 struktura mekanike të ndryshme, Ducato dhe Ducato Maxi me amortizatorë të përforcuar dhe rrota 16”

KARROCA E NGARKESËS

Karroca e ngarkesës është katrore dhe e njëtrajtshëm, dhe çdo hapësirë në të mund të përdoret:

ajo është midis 267 dhe 407 cm e gjatë
dhe deri në 166 në 217 cm e lartë
gjerësia midis harqeve të rrotave është 142 cm, që do të thotë se mund të ngarkohen shpejt dhe lehtë paleta Euro 120 cm
shtrat i sheshtë mund të mbrohet nga një mbulesë shumë rezistente kompensate
muret e brendshme mund të vishen me panele plastike të formuara termikisht, për të rregulluar dhe mbajtur ngarkesën të palëvizzhme, 4 çengela sigurues janë të dispunueshëm në anët e karrocës së ngarkesës, si dhe një sërë pika mbështetjeje në shtratin e sheshtë
garantohet një brendësi e ndriçuar nga dritat e tavanit 15 W – gjithashtu me kërkesë vihet në dispozicion edhe një pikë shtesë energjie 12 V brenda karrocës së ngarkesës, si dhe një poç tavani i heqshëm dhe i rikarikueshëm.
Ndarja midis karrocës së ngarkesës dhe pjesës së pasagjerëve mund të vishet me panel ose xham me qelq rrëshqitës.

FURGON CREW CAB

Projektuar për të mbajtur brigadën tuaj

FURGON CREW CAB

3 gjatësi, 2 lartësi
dy rreshta ndenjësesh për të ulur deri në 7 veta
Opcionet GVW nga 3300 në 3500 kg
ngarkesa me fitim nga 1480 në 2880 kg
volum prej 3.6 – 8.3
projektuar për të hapur vend për karrocën e vendosjes së tubave të brigadës prej 1.1 m nën ndenjëset e pasme
GVW: 3300 në 3500 kg
Ngarkesa me fitim:  1194 to 1489 kg
Volumi: from 3.6 to 8.3 m3
Interaksi: 3000, 4035 mm
Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: 4963 to 6363 mm
– Lartësia: 2254 to 2539 mm
– Gjerësia: 2050 mm
Përmasat e karrocës së ngarkesës:
– Lartësia: 1.662 m to 1.932 m
– Gjerësia: 1.87 m
– Gjerësia midis harqeve të rrotave: 1.42 m
– Gjatësia: 1.48 m to 2.88 m
Nr. i ndenjëseve në kabinë: 6/7

KAMION

Funksionalitet, kapacitet, prakticitet dhe rehati.

 •  4 interakse
 • 5 gjatësi
  2 tipe kabinash, teke dhe dopio
 • GVW nga 3000 në 4250 kg
 • ngarkesë maksimale e lejuar prej 2100 kg në boshtin e parmë dhe deri në 2500 kg në boshtin e pasmë
 • 8 përmasa trupi me sipërfaqe nga 4.9 në 8.5 m2
 • 2 struktura mekanike te ndryshme, Ducato dhe Ducato Maxi me amortizatorë të përforcuar dhe rrota 16”.

KARROCA E NGARKESËS

Shtratet e sheshta orgjinale, të forta dhe të besueshme janë prodhuar duke përdorur materialet dhe teknologjitë më të fundit:

platforma e ngarkesës, 2 m e gjerë dhe 8 në 4.2 m e gjatë, është punuar me dru skandinav dhe është trajuar me rrëshirë fenoli për të garantuar sipërfaqe jo të rrëshqitshme, që i reziston shumë gërvishtjeve
spondet anësore janë bërë me profile alumini, duke i bërë të pashtrembërueshme dhe të lehta për ngarkesa të optimizuara me fitim, 40 cm të larta dhe të përshtatur me një shkallë hyrëse.
Sipërfaqja e ngarkimit rendit nga 4.9 në 8.5 m2.

Kamionët

GVW: 3000 në 3500 kg
Kapaciteti 1110 në 1625 Kg
Zona e ngarkimit: 5.7 në 8.5 m²
Interaksi: 3000, 3450, 4035 dhe 4035 XL mm
Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: 5293 në 6693 mm
– Lartësia: 2424 mm
– Gjerësia: 2100 mm
Përmasat e brendshme të shtratit:
– Gjerësia 2.034 m
– Gjatësia: 2.798 m në 4.198 m
– Lartësia anësore: nga 0.4 m
Nr. i ndenjëseve në kabinë: 2/3

Kamioni Maxi

GVW: 3000 në 42.250 kg
Kapaciteti 1110 në 2120 Kg
Zona e ngarkimit: 6.6 në 8.5 m²
Interaksi: 3450, 3800, 4035 dhe 4035 XL mm
Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: 5743 në 6693 mm
– Lartësia: 2424 mm
– Gjerësia: 2100 mm
Përmasat e brendshme të shtratit:
– Gjerësia 2.034 m
– Gjatësia: 3.428 m në 4.198 m
– Lartësia anësore: nga 0.4 m
Nr. i ndenjëseve në kabinë: 2/3

Kamioni Crew Cab

GVW: 3300 në 3500 kg
Kapaciteti 1225 në 1535 Kg
Zona e ngarkimit: 4.9 në 5.9 m²
Interaksi: 3450, 4035 mm
Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: 5738 në 6228 mm
– Lartësia: 2424 mm
– Gjerësia: 2100 mm
Përmasat e brendshme të shtratit:
– Gjerësia: 2 m
– Gjatësia: 2.398 m në 2.888 m
– Lartësia anësore: nga 0.4 m
Nr. i ndenjëseve në kabinë: 6/7

KAMION VETËSHKARKUES

Projektuar, ndërtuar dhe i garantuar drejtpërdrejtë nga Fiat Professional

2 interakse
Opcionet GVW nga 3300 në 3500 kg
ngarkesa me fitim nga 927 në 1162 kg
vetëshkarkimi me sipërfaqe midis 5.1 dhe  6.8 m2
strukturë solide çeliku për të duruar kushtet më të vështira të punës.

KARROCA E NGARKESËS

Shtratet e sheshta orgjinale, të forta dhe të besueshme janë për të thjeshtëzuar punënën në kushtet më të vështira:

shtrati i ngarkesës, që është 2 m i gjerë dhe midis 5 dhe 3.3 m i gjatë, përbëhet nga çelik i fortë
spondet e forta anësore prej alumini janë 39 cm të larta dhe të përshtatura me shkallë hyrëse praktike.
Sipërfaqja e ngarkimit rendit nga 5.1 në 6.8 m2.

kamion vetëshkarkues

GVW: 3300 në 3500 kg
Ngarkesa me fitim: 927 në 1162 kg
Zona e ngarkimit: nga 5.1 n në 6.8 m2
Interaksi: 3000, 4035 mm
Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: 5028 to 6123 mm
– Gjerësia: 2100 mm
Përmasat e karrocës së ngarkesës:
– Lartësia anësore: 0.39 m
– Gjerësia: 2.040 m
– Gjatësia: 2.525 m to 3.325 m
Nr. i ndenjëseve në kabinë: 2/3

Vetëshkarkuesi

GVW: 3300 në 3500 kg
Ngarkesa me fitim: 772 në 972 kg
Zona e ngarkimit: 5.6 m2
Interaksi: 4035 mm
Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: from 6123 mm
– Gjerësia: 2100 mm
Përmasat e karrocës së ngarkesës:
– Lartësia anësore: 0.320 m
– Gjerësia: 2.040 m
– Gjatësia: 2.750 m
Nr. i ndenjëseve në kabinë: 6/7

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?