Cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë disa file të vegjël tekstesh që ruhen në kompjuterin ose celularin tuaj në momentin që ju jeni duke vizituar faqen tonë.

Pse ne përdorim cookies

Ne i përdorim cookies për të qenë të sigurt se do t’ju ofrojmë eksperiencën më të mirë në faqen tonë. Faqja jonë përdor cookies, të cilat mund të përfshijnë cookies të palës së tretë, për t’ju dërguar reklamat e përshtatshme për ju.

A janë të gjtiha cookies të njejta?

Cookie mund të klasifikohen si më poshtë: Sesioni Cookies. Këto cookies fshihen automatikisht kur ju mbyllni shfletuesin tuaj. Cookies të përhershme. Këto cookies mbeten në pajisjen tuaj deri sa të skadojnë (që mund të jenë minuta, ditë ose vite në varësi të përditësimit të fundit që kanë pasur). Cookies të palës së tretë. Këto cookies janë ruajtur në llogari të të tretëve. Këto cookies mund të menaxhohen duke fshirë ose vendosur shfletuesin tuaj. Megjithatë ketu mund të keni disa kufizime të drejtash përdorimi.
Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni www.aboutcookies.org ose www.allaboutcookies.org

Si të menaxhoni cookies duke përdorur faqen tonë

Për të ju dhënë përvojën më të mirë në anën e menaxhimit të cookies, ne i klasifikojmë cookies e kësaj faqeje në katër kategori, bazuar në qëllim e tyre: esenciale, komoditeti, performancës, reklamimi. Ju mund të aktivizoni dhe çaktivizoni direkt nga kjo faqe secilën nga kategori e cookies të mësipërme (me përjashtim të cookies esenciale, të cilat janë të domosdoshme). Në rast të cookies të palëve të treta, kjo faqe nuk do ti përdorë ato pas çaktivizimit (ne nuk mund të fshijmë ato).

Esenciale:

Këto cookies janë thelbësore për faqet e internetit dhe veçoritë e tyre për të punuar si duhet. Psh Cookies e autentifikimit.

Komforti:

Këto cookies na mundësojë të përmirësojmë komoditetin në përdorimin e internetit dhe për të siguruar karakteristika të ndryshme. Psh Cookies rehati mund të përdoret për të ruajtur rezultatet e kërkimit, gjuhën, përmsat e karaktereve, etj.

Performanca:

Këto cookies mbledhin informacion në lidhje me mënyrën sesi e përdorni faqen. Cookies e performancës na ndihmojnë, për shembull, për të identifikuar fushat sidomos ato me shikueshmëri më të lartë. Në këtë mënyrë, ne mund të përshtasim përmbajtjen e faqes sonë sipas nevojat tuaja duke përmirësuar atë që ju ofrojnë.

Reklamimi:

Këto cookies janë përdorur për të dërguar reklama dhe informacione promovuese që janë specifike për ju, psh duke bazuar në faqet e internetit që vizitoni më shumë.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?