Puno si një profesionist

Në Shqipëri, AutoMaster distributori zyrtar, ka lançuar ofertën për festat e fundvitit, por e limituar. Për vetëm 12’990 Euro ose 185 euro në muaj për Fiat Doblò Cargo merr versionin Maxi (kjo me çmimin e modelit bazë). Motor diesel, Volum 4.3 m3, Peshëmbajte 1 ton.

ZBULO arrow

FIORINO VAN

Kapaciteti i ngarkesës

Kompakte nga jashtë dhe hapsirë e mjaftueshme në bord.
Qëndrimi komfort në maksimumin e shpejtësisë sigurohet nga sediljet e rehatshme që sistemohen edhe në sajë të timonit.

DISCOVER arrow

Të rejat e fundit nga Fiat