Ducato Conversion

FLEXIBILITY

të gjitha zgjidhjet që ju duhet

Kabina e shasisë

Zgjidhja ideale për mbajtjen e ngarkesave të rënda.

Është praktike

Kombinon prakticitetin dhe shkathtësinë për kapacitetin e ngarkesës.

DUCATO CHASSIS CAB

Për profesionistët që ju duhet volum shtesë, i siguruar nga panelet e aluminit ose të sheshta, që qëndrojnë në një kornizë strukturore alumini në formë banaku dhe të salduar.

DUCATO MUND TË PËRSHTATET

Për kur ju duhet një platform ngarkimi me përmasa të mëdha. Anët dhe pjesa e pasme prej alumin, 400 mm të larta mund të ulen në të trija anët për ta bërë ngarkimin dhe shkarkimin më të lehtë.

KAMIONI I RI DUCATO

Duke e bërë çdo udhëtim më të lehtë dhe më të rehatshëm.

KAMIONI DUCATO

Me peshë maksimale të lejuar prej 2500 kg në boshtin para, versioni maksi i Ducato i Ri, përfshirë trupin me tre anë shkarkimi dhe vinçin, ju ofron transport pa shqetësime dhe trajtimin e ngarkesave të rënda.

DUCATO WITH TELESCOPIC AERIAL...

Plotësuar me kafaz operatori dhe panel kontrolli.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?