Ducato Conversion

Ducato Conversion

RANGE

bazat praktike dhe funksionale e konvertimit

KONVERTUESHMËRI

Një arkitekturë që ndërthur ngarjen, fortësinë dhe produktivitetin

Ducato ka qënë gjithnjë automjeti konvertues i preferuar i body fitters dhe coach builders.

Struktura e tij e fortë ju lejon t’i ngarkoni mallrat e rënda në siguri të plotë:

strukturë mekanike e fortë
shasi e dyfishtë omega
ngarkesat maksimale të lejuara të boshtit: deri në 2100 kg në boshtin para dhe deri në 2500 kg pas, vlera tejkaluese segment
amortizator i pasëm me sustë fletë të dyfishtë për të mbështetur çdo lloj amortizimi specifik të pasmë të konvertimit për çdo mision.
Përmban ngarje me rrotat e parme

strukturë mekanike më pak të ndërlikuar, pa bosht helike apo njësi diferenciali, për nivele të përmirësuara konsumi dhe kapacitet ngarkese
lehtësi ngarjej të një makine
tarë e reduktuar ngarkesë me fitim të shtuar
konsum të kufizuar karburanti falë peshës më të vogël dhe rezistencës rrotulluese
kosto më të ulta gome – vetëm 4 për t’u zëvendësuar në vend të 6 (siç do të ishte rasti në një automjet me ngarje me rrotat e pasme me rrota binjake)
shasi më e gjerë– për stabilitet të shtuar – me indeksin më të lartë të rezistenës në treg
e lehtë për të pajisur dhe rregulluar masën e trupit
Prag të ulët ngarkese

Ofron një gamë zgjidhjesh konvertimi të caktuar:

zgavër e skeletit të jashtëm metalik/bodywork
strukturë me instalim elektrik të dritave të pasme
alternues më të mëdhenj
bateri më të mëdhaja
gjurmë më të madhe (1.98 m).

IDEALE PËR ATA QË PO KËRKOJNË NJË MJET TRANSPORTI QË MUND TË PERSONALIZOHET LEHTËSISHT

4 opcione interaksi dhe një version interaksi të gjatë me overhang shtesë.
Opcionet e GVW nga 3000, 3300 dhe 3500 në 4000 dhe 4250
2 struktura të ndryshme mekanike, Ducato dhe Ducato Maxi me amortizatorë të përforcuar dhe rrota 16”.

Kabina e shasisë
GVW: 3000 në 3500 kg
Interaksi: 3000, 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm

Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: from 4908 në 6308 mm
– lartësia e kabinës: 2254 mm
– gjerësia e gjurmës së parme: 1810 mm
– gjerësia e gjurmës së pasme: 1790 mm
Gjerësia maksimale e trupit: 2350 mm
Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht:
– Boshti para: deri në 1850 kg
– Boshti pas: deri në 2000 kg

Kabinë Maxi
GVW: 3500 në 4250 kg
Interaksi: 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm

Përmasat e jashtme:
– gjatësia: from 5358 to 6308 mm
– lartësia e kabinës: 2254 mm
– gjerësia e gjurmës së parme: 1810 mm
– gjerësia e gjurmës së pasme: 1790 mm

Gjerësia maksimale e trupit: 2350 mm

Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht:
– Boshti i parmë: 2100 kg
– Boshti i pasmë: 2500 kg

CHASSIS CREW CAB

HAPËSIRË EDHE PËR PAJISJET EDHE PËR BRIGADËN TUAJ

2 interakse, 3
Opcionet GVW nga 3000, 3300 dhe 3500 në 4000 dhe 4250
2 struktura të ndryshme mekanike, Ducato dhe Ducato Maxi me amortizatorë të përforcuar dhe rrota 16”.
deri në 6/7 ndenjëse.
Ndenjëset e parme përbëhen nga dy ndenjëse individuale ose ndenjësja e shoferit dhe një stol për dy vetë.

Shasia e Kabinës së Brigadës
GVW: 3000 në 3500 kg
Interaksi: 3450, 4035 mm
Përmasat e jashtme:
– gjatësia: nga 5338 dhe 5943 mm
– lartësia e kabinës: 2254 mm
– gjerësia e gjurmës së parme: 1810 mm
– gjerësia e gjurmës së pasme: 1790 mm
Gjerësia maksimale e trupit: 2350 mm
Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht:
– Boshti para: up to 1850 kg
– Boshti pas: from 1900 to 2000 kg

Shasia Maksi i Kabinës së Skuadrës
GVW: 3500 to 4250 kg
Interaksi: 3450, 4035, 4035 XL mm
Përmasat e jashtme:
– gjatësia: from 5358 to 6308 mm
– lartësia e kabinës: 2254 mm
– gjerësia e gjurmës së parme: 1810 mm
– gjerësia e gjurmës së pasme: 1790 mm
Gjerësia maksimale e trupit: 2350 mm
Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht:
– Boshti para: 2100 kg
– Boshti pas: 2500 kg

SHASIA E KABINËS ME PLATFORMË

CHASSIS FLAP

I PËRMBUSH TË GJITHA KËRKESAT TUAJA PËR KONVERTIMIN

Baza e përsosur për çdo tip konvertimi, me projektim të skeletit të jashtëm metalik/bodywork, interior dhe zbukurime të personalizueshme

I furnizuar pa ndenjëse, shtylla dhe xhamin e përparmë mbrojtës.
4 interakse, 5
Opcionet GVW nga 3300, 3500 dhe 4000 në 4250
2 struktura të ndryshme mekanike, Ducato dhe Ducato Maxi me amortizatorë të përforcuar dhe rrota 16”.

Shasia e Kapakut
GVW: 3300 në 3500 kg
Interaksi: 3000, 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm
Përmasat e jashtme
– Gjatësia: from 4885 to 6285 mm
– gjerësia e gjurmës së parme: 1810 mm
– gjerësia e gjurmës së pasme: 1790 mm
Gjerësia maksimale e trupit: 2350 mm
Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht:
– Boshti para: from 1750 to 1850 kg
– Boshti pas: from 1900 to 2000 kg

Shasia e Kapakut Maksi
GVË: 3500 në 4250 kg
Interaksi: 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm
Përmasat e jashtme:
– gjatësia: from 5335 to 6285 mm
– gjerësia e gjurmës së parme: 1810 mm
– gjerësia e gjurmës së pasme: 1790 mm
Gjerësia maksimale e trupit: 2350 mm
Ngarkesat maksimale të lejuara në bosht:
– Boshti para: 2100 kg
– Boshti pas: 2500 kg

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?