Ducato Conversion

Utility

Edhe më funksionale
Për çmimet dhe produktet blerëse kontaktoni konçesionarin tuaj Fiat Professional.

SHMANGËSI I ERËS PËR DRITARET E PARME

Pjesa nr. 50901494

PARAPETET E PARME PREJ GOME

Pjesa nr. 50901517

PARAPETET E PASME PREJ GOME

Pjesa nr. 50901516

ÇENGEL RIMORKIMI I HEQSHËM 2500 KG

Pjesa nr. 71807381

ÇENGEL RIMORKIMI I HEQSHËM 3000 KG

Pjesa nr. 71807381

ÇENGEL RIMORKIMI I FIKSUAR 2500 KG

Për Ducato-n me interaks të shkurtër dhe mesatar. Pjesa nr. 50901505

ÇENGEL RIMORKIMI I FIKSUAR 3000 KG

Pjesa nr. 50901581

KABLLO LIDHËSE TË ÇENGELIT TË RIMORKIMIT

Lidhje me 7 kunja. Pjesa nr. 50901586

Lidhje me 13 kunja. Pjesa nr. 50901570

Lidhje me 7-13 kunja. Pjesa nr. 50901584

KABLLO LIDHËSE TË ÇENGELIT TË RIMORKIMIT ME 7 KUNJA NË VERSIONIN E KABINËS SË SHASISË

Pjesa nr. 50926707

TAKËMI I NGRITJES SË RROTËS RESERVË

Për të hequr dhe mbajtur gomën rezervë nën shasi.

I disponueshëm për versionet 15″ dhe 16″.

Pjesa nr. 71807355

Stil

KRUSKOT TEKNO

MBAJTËS GOTE

Raft praktik i vendosur në pjesën e poshtme qendrore të kruskotit, si një alternativë ndaj xhepit mbajtës me kapak dhe çelës, përbëhet nga:

dy xhepa për shishe 0.75 l
xhepa mbajtës (për një shishe shtesë, një telefon inteligjent, etj)
hapësirë për të majtur një tabletë.

Pjesa nr. 71807349

XHEP MBAJTËS ME KAPAK DHE ÇELËS

Xhep i vendosur në pjesën e poshtme qendrore të kruskotit, si alternativë ndaj Mbajtëses së Gotës, që mund të mbajë një laptop me ekran 15,6 “.
Pjesa nr. 71807348

mbulesa ÇELËSASH NË 13 VARIANTE

Mbulesë teke, gri me lule Swarovski.
Pjesa nr. 71805593

Mbulesë teke, blu me gjarpër Swarovski.
Pjesa nr. 71805594

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dekorim me lara.
Pjesa nr. 71805601

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën Paris.
Pjesa nr. 71805603

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën London.
Pjesa nr. 71805602

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën Roma.
Pjesa nr. 71805605

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalët New York.
Pjesa nr. 71805606

Takëm prej 2 mbulesash, e bardhë dhe gri me dizajn dhe fjalën Torino.
Pjesa nr. 71805750

Mbulesë teke, perlë e bardhë.
Pjesa nr. 71806542

Mbulesë teke, e kuqe e shndritshme.
Pjesa nr. 71806538

Mbulesë teke, gri argjendi.
Pjesa nr. 71806541

Mbulesë teke, e zezë e shndritshme.
Pjesa nr. 71806539

Mbulesë teke, gri e errët.
Pjesa nr. 71806540

MBULESA COPE TË NDENJËSES

Kjo ndihmon për reduktimin e konsumimit të ndenjëses dhe për të mbajtur një ambjent të pastër në kabinën kryesore.
Për ndenjësen e shoferit dhe atë të pasagjerit përpara.
Dis. 50901502

Për ndenjësen e shoferit dhe ndenjësen vendëshe përpara.
Dis. 50901503

Për ndenjësen e shoferit dhe 7 vendet (Kabinë Ekuipazhi).
Pjesa nr. 5090150

RROGOZ GOME PARA

Ngarje me dorën e majtë (NDM/LHD).
Pjesa nr. 50901500

Ngarje me dorën e djathtë (NDD/RHD).
Pjesa nr. 50901568

TAKËM PA DUAR PARROT MKI9100

Sistemi MKI është një takëm pa duar Blutooth me ekran OLED, që kombinon teknologjitë e avancuara të komunikimit me një seri të plotë shërbimesh dedikuar muzikës.
Takëmi MKI dorëzohet me një kabllo muzike projektuar posaçërisht për t’ju përshtatur çdo lloj aparti digjital ose analog që luan muzikë.
Punon me iPod/iPhone, celularë dhe telefona inteligjent.
Pjesa nr. 71806339

MINI TAKËM PARROT SLIM

Takëm portabël pa duar blutooth për celularë dhe telefona inteligjent.
Pjesa nr. 71805111

LIDHËS IPOD-i

Siguria & Alarmi

ALARM
Alarm i rregullueshëm që arrihet përmes kontrollit fillestar të radios së mjetit. Ofron mbrojtje anti-ndërhyrje për dyert, kofanon dhe bagazhin dhe siguron mbrojtjen volumetrike të pasagjerëve. Plotësuar me sirenë vetë-furnizuese me energji.
Plotësisht e integruar me sistemi elektronik në bord.
Instalohet shpejt.
3 vit garanci.
Pjesa nr. 50901520

TAKËM I NDËRRIMIT TË RROTËS
Pjesa nr. 5909719

TAKËM I RIPARIMIT TË GOMËS
Pjesa nr. 71748296

TAKËMI I LLAMBAVE
Pjesa nr. 71807385

DADO THATCHAM 15″
Pjesa nr. 50901523

DADO THATCHAM 16″
Pjesa nr. 50901564

SENSORË PARKIMI
Sensorët e pasmë të parkimit ofrojë zgjidhje të përsosur për problemet më të zakonshme të manovrimit.
3 vjet garanci.
Shkurton manovrat e parkimit.
Mbron pamjen e mjetit.
Për siguri maksimale të ngarjes.
Pjesa nr. 50901518

TAKËMI I SIGURISËS
Përfshin: 1 dritë dore, 1 palë doreza, 1 takëm llambash, 1 gome me trekëndësh të miratuar, 1 xhaketë reflektive të tipit të miratuar.
Pjesa nr. 71807386

ZJARRFIKËSIT
Kapacitet 1 kg.
Pjesa nr. 71803574

Kapacitet 2 kg.
Pjesa nr. 71803575

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?