Ducato Conversion

NJË PAMJE INOVATIVE

me një personalitet mahnitës dhe të guximshëm

PJESA E JASHTME

Fenerë DRL LED me siguri, stabilitet dhe efiçencë

  • Pozicion optimal për funksionin e tyre primar dhe të riprojektuar për t’u harmonizuar në mënyrë të përsosur me formën e automjetit.
  • Falë projektimit të ri, pavarësisht masës së tyre të ngjeshur, ofrojnë 40% më shumë efikasitet të dritës.
  • Fenerët DRL LED (opcional) lejojnë më shumë jetëgjatësi, konsum të ulët të energjisë, konsum të reduktuar të karburantit dhe stil unik..

ZGARA

Me e madhe dhe më e gjerë, përçon ndjenjën e fuqisë dhe dinamizmit dhe u projektuar:

  • për të mundësuar akses të përmirësuar në seksionin e motorit
  • për të rritur qarkullimin e ajrit
  • për të qënë më i fortë dhe i lehtë për t’u zëvendësuar.

I disponueshëm edhe në variantin e zi të shkëlqyeshëm.

INTERIOR

Komoditet dhe elegancë e shkëlqyer

NDENJËSJA E SHOFERIT DHE KRUSKOTI I RI

Ndenjësja e shoferit është tejet e adaptueshme:

mund të rregulloni lartësinë dhe zonën e mesit, të lëvizni ndenjësen para dhe pas dhe të rregulloni posicionin e timonit, për të garantuar që përfitoni gjithmonë nga pozicioni më i rehatshëm dhe më i saktë i ngarjes. Ndenjësja mund edhe të ngrohet, me susta dhe e pajisur me krah-mbështesë të rregullueshme.
Të gjithë kontrollet dhe indikatorët arrihen me lehtësi dhe mund të operohen falë kruskotit të ri të projektuar ergonomikisht, ku paneli qëndror përmban radion e inkorporuar, mbajtësin praktik të tabletit, një mbajtëse të dobishme shisheje ose ndryshe, një xhep të madh që mund të përdoret për të vendosur deri edhe një laptop 15.6”.
Paneli i kontrollit me grafikë të bardhë në sfond të zi u projektua për të garantuar lexueshmëri dhe dukshmëri maksimale të të gjitha informacioneve të nevojshme.
Alternativa tjetër ndaj ndenjëses teke të pasagjerit, mund të jetë zgjedhja e ndenjëses stol dyshe.
Për një kabinë edhe më mikëpritëse dhe harmonike, mund të zgjidhni midis:
tre opcioneve të ndryshme të tapicerisë – me copë të zezë, kadife ose imitim lëkure
Dy opcione zbukurimi të kruskotit – Antracite, i arsyeshëm dhe praktik ose Techno festiv

FUNKSIONALITETI NË BORD

Për gjithçka që ju duhet në majë të gishtërinjve

Termus: Xhep i gjerë në majë, që ruan ushqimin dhe pijet e ftohta kur klima është në punë.
Xhep i hapur dhe me hapësirë me dy seksione
Xhep mbetjesh, mbajtëse filxhani dhe xhep për monedha, magazinim i gjerë

MBAJTËSE FILXHANI

Raft praktik i projektuar për të mbajtur dy shishe 0.75 cl dhe një telefon të mençur, instaluar në një pozicion me akses të lehtë dhe larg dritës së drejtpërdrejtë të diellit. Në të kundërt, mund të zgjidhni një xhep mbajtës praktik, me kapak dhe çelës, aq i madh sa për të mbajtur deri në një laptop me ekran 15.6”.

Mbajtëse tablete

Një nga tiparet e reja ekskluzive të Ducato. Falë dizajnit unik, në bordin e mjetit mund të mbani çdo tabletë ose smartphone (me një ekran deri në 10″).

XHAM MBROJTËS REFLEKTUES

Reflekton rrezet infra të kuqe, duke e ruajtur pjesën e pasagjerit të freskët: deri në 15° më pak se një automjet me xham normal mbrojtës. Ul përdorimin e ajrit të kondicionuar, duke ulur kështu përdorimin e karburantit dhe duke rritur rehatinë.

KONTROLLI I KLIMËS NË BORD

Për temperaturën ideale në bord, gjithnjë

Sistemi i kontrollit të klimës siguron që ju dhe pasagjerët tuaj përfitoni nga kushtet optimale të udhëtimit:

ka disa ventilator të mirë shpërndarë, që mund të drejtohen dhe të rregullohen në mënyrë të pavarur

kondensatori me përmasë më të madhe dhe sistemi i tij mikser optimizon kohën e nevojshme për të freskuar pjesën e pasagjerit.
Vijueset janë në dispozicion, në varësi të versionit:

ngrohës/ ventilator,
kontroll manual i klimës
sistemin automatik i kontrollit të klimës me sensor rrezesh.
njësi e pasme e ftohjes, për të siguruar rehatinë optimale për të gjithë pasagjerët, edhe për ata në rresht të dytë dhe të tretë

NGROHËS I PAVARUR WEBASTO

Ngroh shpejt motorin dhe pjesën e pasagjerëve, duke përmirësuar rehatinë në bord edhe në klima të ashpra.

Në dispozicion sipas kërkesës në versionin automatik dhe të programueshëm. Opcioni i programueshëm mund të përdoret për të aktivizuar pajisjen edhe kur motori është i fikur,

që do të thotë se mund të hipni në automjet, ku ambjenti është tashmë i ngrohur mirë;
shkrini ngricat nga xhamat dhe shmangni mjegullimin e xhamit mbrojtës dhe dritareve anësore;
ngrohni paraprakisht motorin, duke ulur emetimet ndotëse dhe konsumin e karburantit.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?