Ducato Passenger Transport

Ducato Passenger Transport

Fusha dhe shkathtësi

Zgjidhje e përkryer për nevojat tuaja të udhëtimit individuale

I AKSESUESHËM

Zgjidhje e përkryer për hipur më lehtë

Për akomodimin optimal të udhëtarëve të tu, dera anësore rrëshqitëse

integron në mënyrë të përkryer në anën e automjetit
falë binarit rrëshqitës prej çeliku dhe dorezës vertikale, është veçanërisht e lehtë për t’u manovruar
dhe shkalla e hyrjes me tërheqje e bën edhe më të lehtë që pasagjerët të hyrjnë e të dalin nga automjeti.
Edhe karroca e ngarkesës është lehtësisht i aksesueshëm falë derës së pasme me zgjatje, që mund të hapet në 90 °, 180 ° ose me kërkesës, 270 °, për ngarkim dhe shkarkim të rehatshëm të mallrave dhe bagazheve, edhe në hapësira shumë të kufizuara.

Pragu i ngarkimit është vetëm mbi 50 cm nga toka

Dhe jo vetëm kaq:

binari i sipërm rrëshkitës është projektuar për të lehtësuar hapjen dhe mbylljen
dorezat e stilit valixhe janë të lehta për t’u kapur.
Një derë e dytë anësore rrëshqitëse – në krahun e djathtë – është i disponueshëm sipas kërkesës.

Karroca e ngarkesës është e qasshëm jashtëzakonisht lehtë përmes derës së pasme:
dera është mbi 1.5 m e lartë në versionin me tavan të ulët, pothuaj 1.8 m në versionin me tavan të lartë, dhe mbi 2 m në tavanin tejet të lartë, një lartësi vërtetë rekord – që do të thotë se nuk keni nevojë t’i anoni mallrat për t’i ngarkuar ato;
dy opcione të hapjes me 180° dhe 270°, për lëvizshmëri më të lehtë rreth automjetit në hapësira të kufizuara.

Për t’ju mbajtur në nivel në çdo kohë, pa marrë parasysh peshën e ngarkesës dhe marrëveshjen, duke rritur sigurinë dhe rehatinë e ngarjes.

Ju lejon të ngrini ose të ulni platformën e ngarkesës, kur automjeti është i parkuar, në mënyrë që:

të bëjë manovrimin e mallrave tuaj më të lehtë për të përmirësuar këndin e platformës lëvizëse apo kalimin sipër një pengesë nën automjet

DUCATO COMBI DHE DUCATO PANORAMA...

Dy automjete, një mijë mundësi. Edhe më i zhdërvjellët falë sistemit inovativ Flex Floor/Dysheme Elast:

  • një njësi në dysheme me tre udhëzues aluminin që ju lejon të lëvizni, rrotulloni dhe të hiqni ndenjëset, shpejt dhe në siguri të plotë
    ju lejon të ndryshoni përmasat e bagazhit dhe zonën e pasagjerëve për konfigurimin më të mirë çdo herë.
  • Rekomandohet veçanërisht për transportin e pasagjerëve me aftësi të kufizuara, në sajë të pajisjeve ankoruese për karrige me rrota
    gamës së aksesorëve të tjerë të projektuar për të ndihmuar pasagjerët me vështirësi në lëvizje që hipin në bord të qetë.

THE DUCATO COMBI

Hapësirë brenda hapësirës

Zgjidhja e projektuar veçanërisht për transportin e kombinuar të njerëzve dhe mallrave.

Nga 5 në 9
Volum ngarkese prej 7 në 11.5 m3
3 interakse, 3 gjatësi, 2
me xham ose gjysëm xham
ndenjëset e rreshtit të 2të dhe të 3të mund të palosen, stivosen ose të hiqen për të krijuar më shumë hapësirë për mallrat.
Panele anësore me xhepa mbajtës të bollshëm dhe të volitshëm
Rehati maksimale dhe shpërndarje optimale e ajrit përmes tubave nën tavan, me ventilatorët të veçantë për çdo pasagjer
I disponueshëm edhe në versionin Maxi

Combi

GVW: 3000 në 3500 kg

Nr. i ndenjëseve dhe kapaciteti i ngarkesës (përfshirë shoferin):

– 5 ndenjëse dhe deri në 1025 kg;

– 9 ndenjëse dhe deri në 753 kg;

Interaks: 3000 dhe 3450 mm

Përmasat e jashtme:

– Gjatësia: 4963 dhe 5413 mm

– Lartësia: 2254 dhe 2524 mm

– Gjerësia: 2050 mm

Përmasat e bagazhit:

– Gjatësia: nga 816 në 2159 mm

– Gjerësia: nga 1860 në 1870 mm

– Lartësia: nga 1515 në 1788 mm

Combi Flex Floor

GVW: 3500 kg

Nr. i ndenjëseve dhe kapaciteti i ngarkesës (përfshirë në shoferin):
9 ndenjëse dhe deri në 438 kg

Interaks: 4035 mm

Përmasat e jashtme:

– Gjatësia: 5998 mm

– Lartësia: 2524 mm

– Gjerësia: 2050 mm

Përmasat e bagazhit:

– Gjatësia: ndryshon në varësi të sistemimit të ndenjëseve

– Gjerësia: nga 1860 mm

– Lartësia: 1788 mm

DUCATO PANORAMA

Udhëto në rehati

Elegant dhe pjesë e brendshme edhe më e rehatshme për kënaqësi të shtuar të udhëtimit, kështu që mund të ofroni shërbime të klasit të parë për pasagjerët tuaj.

I disponueshëm në versionet me 8/9 ndenjëse.
Volum ngarkese prej 6 në 2.5 m³.
2 interakse, 2 gjatësi, 2
Ndenjëse teke me kënd të ndryshueshë të shpinores, mbështetëse krahësh të mbushur dhe rripa sigurimi tre – pikësh.
Dritatet në rreshtin e dytë happen me rrëshqitje.
Njësi dyfishe e kontrollit të klimës (me kërkesë) dhe shpërndarje e personalizuar e ajrit të ftohtë (një ventilator për pasagjer) për kontroll opimal të klimës në bord
Ajri i ngrohtë i shpërndahet individualisht ço pasagjeri përmes një tubi nën dysheme dhe baxhat nën çdo ndenjëse.
Bagazhi me palosje, raft parcel i heqshëm, për futjen e bagazheve tw rwnda (kapaciteti deri në 2.5 m³).

Panorama

GVW: 3000 në 3300 kg

Nr. i ndenjëseve dhe kapaciteti i ngarkesës (përfshirë shoferin): 8/9 ndenjëse dhe deri në 471 kg

Interaks: 3000 dhe 3450 mm

Përmasat e jashtme:

– Gjatësia: 4963 dhe 5413 mm

– Lartësia: 2254 dhe 2524 mm

– Gjerësia: 2050 mm

Përmasat e bagazhit:

– Gjatësia: nga 588 në 1038 mm

– Gjerësia: 1350 mm

– Lartësia: nga 1515 në 1788 mm

Panorama Flex Floor

GVW: 3300 kg

Nr. i ndenjëseve dhe kapaciteti i ngarkesës (përfshirë shoferin): 9 ndenjëse dhe deri në 403 kg

Interaks: 3450 mm

Përmasat e jashtme:

– Gjatësia: 5413 mm

– Lartësia: 2524 mm

– Gjerësia: 2050 mm

Përmasat e bagazhit:

– Gjatësia: ndryshon në varësi të sistemimit të ndenjëseve

– Gjerësia: 1350 mm

– Lartësia: 1788 mm

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?