Termat Ligjorë

Plani juaj është shitur dhe administruar nga CGSC LLC nësë ju e blini atë në : Florida, Hawai, Maine, Misisipi, Montana, Oregon, Puerto Rico, Teksas, Virxhinia, Uashington ose Uoming. Plani juaj është shitur dhe administruar nga CGSC LLC nësë ai mbulon një automjet FCA US dhe ju e blini atë në Meksikë. Plani juaj është shitur dhe administruar nga CGSC LLC nësë ai mbulon një automjet që nuk është pjesë e FCA US dhe ju e blini atë në Alabama, Kaliforni, Illinois, Luiziana, Minesota, Mizuri, Nevada, Hampshire i Ri, Nju Jork, Kalifornia e Jugut, Utah ose Vermont. Automjetet FCA US Vehicle përfshijnë Chrysler, Jeep, Dodge, Ram, SRT, FIAT ose vetëm brandet e automjeteve Alfa Romeo. Programi i makinave Chrysler 200, Chrysler 200S, Chrysler 300C, Chrysler 300S, Glacier, HEMI, Imperial, Imported From Detroit, Mopar Vehicle Protection, ParkSense, ParkView, Pentastar, Sentry Key, SRT8, Stow 'n Go, Stow N Place, Tech Authority, Town & Country and Uconnect janë marka të regjistruara dhe Chrysler 300C Platinum, Keyless Enter 'n Go dhe  SafetyTec janë marka të FCA US LLC. Chrysler është një markë e regjistruar nga FCA US LLC dhe e licensuar nga Santander Consumer USA Inc. Marrëveshjet e qirasë janë në pronësi të CCAP Auto Lease Ltd Logoja e Facebook është një markë e regjistruar e Facebook, Inc. Logoja e Twitter është një markë e regjistruar e Twitter, Inc. Logoja e YouTube është një markë e regjistruar e  Google Inc. Sirius, XM dhe të gjitha makat dhe logot që kanë lidhje me to janë marka të SiriusXM Radio Inc. Bluetooth është një markë e regjistruar Bluetooth SIG, Inc. SmartBeam është një markë e regjistruar Gentex Corporation. Boston Acoustics është një markë e regjistruar Boston Acoustics, Inc. HomeLink është një markë e regjistruar e Kompanisë Johnson Controls Technology. John Varvatos është një markë e regjistruar e Korporatës John Varvatos Apparel Corp. Poltrona Frau është një markë e regjistruar e Poltrona Frau S.p.A. Logot eSSENTIAL Accessibility and the eSSENTIAL Accessibility janë marka të regjistruara të eSSENTIAL Accessibility Inc. Ward's është një markë e regjistruar e Penton Business Media, Inc. Logot Polk dhe Polk janë marka të regjistruara të R.L. Polk & Co. Consumers Digest dhe BEST BUY SEAL është një markë e regjistruar e Consumers Digest Communications, LCC e licensuar. Markat Beats by Dr. Dre®, Beats®, Beats Audio™, and logoja b are janë në pronësi të Beats Electronics, LLC. Hitsville U.S.A. është një markë e regjistruar e Motown Historical Museum. Kelley Blue Book është një markë e regjistruar e Kelley Blue Book Co., Inc. Logoja Carhartt dhe Carhartt C është një markë e regjistruar e Carhartt, Inc. Blu-ray është një markë e regjistruar e Blu-ray Disc Association. Adobe dhe Acrobat janë marka të regjistruara të Adobe Systems Incorporated. Kelley Blue Book, logoja Kelley Blue Book Official Guide, KBB, KBB.com and Brand Watch janë marka të regjistruara të Kelley Blue Book Co., Inc. Quiet Steel është një markë e regjistruar e Material Science Corporation. Strategic Vision dhe Total Quality Aëard janë marka të regjistruara të Darrel Edwards, Inc. Tekstet, imazhet, grafikat, animacionet, videot janë të gjitha të mbrojtura. Asnjëri prej elementëve të mësipërm nuk mund të kopjohet apo të shpërndahet për arsye komerciale.Të gjitha markat në faqet e internetit të FCA US LLC janë në pronësi të FCA US LLC, duke përfshirë edhe brandet kryesore (Chrysler, Dodge, Jeep®, Ram, SRT® and Mopar® ),emrat e modeleve dhe emlemat dhe logot e korporatës. J.D. Power and Associates dhe Initial Quality Study janë marka të regjistruara në pronësi të  J.D. Power and Associates Corporation.  

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?