JEMI HAPUR

JEMI HAPUR

Duke filluar nga data 6 Prill 2020 jemi në shërbimin tuaj jo vetëm online, por tashmë edhe në sallon e në servis.

Kemi marrë të gjitha masat e sigurisë së shëndetit në punë bazuar në standardet më të larta të rekomanduara për mbrojtjen tuaj dhe të punonjësve tanë.

Për ta bërë sa më komod dhe për të evituar në maksimum kontaktin fizik në servis kemi ndërmarrë dy nisma të rëndësishme:

Orari i funksionimit të servisit:
E Hënë – E Premte: 07:00 deri 12:30

Orari i funksionimit të sallonit:
E Hënë – E Premte: 08:00 deri 12:00

Gjithashtu, ju rikujtojmë se do të jemi në dispozicionin tuaj ONLINE. Mund të na kontaktoni në çdo kohë për çdo pyetje.

Kontakt Shitja: Fiat Professional:+ 355 67 4026 000, + 355 67 6060 036, + 355 67 6050 744, sales@automaster.al
Për informacione të tjera: +355 67 4034 213

Bordi drejtues Automaster

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?