Shkon në 6 milionë numri i automjeteve të prodhuara nga Fiat Professional

Shkon në 6 milionë numri i automjeteve të prodhuara nga Fiat Professional

Automjeti numër 6,000,000 u prodhua në Sevel (Società Europea Veicoli Leggeri) sot. Modeli ishte një Ducato Natural Poëer (furgon, me rrota mesatare dhe çati/tavan të lartë) me ngjyrë gri alumini dhe e pajisur me impakt një impakt mjedisor F1 CNG Natural Poëer me gaz.

Ducato u ble nga një klient Italian për transport pasagjerësh. Automjeti rekord reflekton jo vetëm lidhjen e fortë midis modelit më të shitur Fiat Professional dhe fabrikës në Sevel di Atessa, fabrika më e madhe e automjeteve të lehta në Europë dhe gjithashtu lider i padiskutueshëm i FCA në shitjen e automjeteve me karburant benzinë / gaz, me më shumë se 754,000 automjete dhe regjistrime të automjeteve në mbarë Europën për më shumë se 20 vjet. Gama Fiat Professional përfshin katër modele: Fiorino, Doblò Cargo, Ducato Van, Minibus dhe Panda Van. Me një gamë të plotë, Ducato Natural Power është partneri ideal për çdo punë profesionale.

Projektuar për të operuar me gaz, motori ka një numër të madh të përbërësve të veçantë për të garantuar qëndrueshmëri, besueshmëri dhe efikasitet. Në veçanti, Ducato Natural Power është programuar të funksionojë normalisht me gaz natyror – benzina ulet automatikisht kur gazi natyror është në fund.

Ducato konfirmon vëmendjen e vazhdueshme që ka treguar FCA ndaj çështjeve mjedisore përmes hulumtimit dhe zhvillimit të zgjidhjeve të prekshme për përmirësimin e performancës dhe reduktimin e konsumit, të kombinuara me qëndrueshmëri ekologjike dhe ekonomike. Për më tepër, automjetet OEM, që janë automjete origjinale të pajisjeve që janë mbledhur në fabrikë tashmë me modifikime në shasinë e bërë sipas teknologjisë së dedikuar, i nënshtrohen testeve të aksidenteve dhe shkarkimeve ashtu si automjetet konvencionale dhe mund të krenohen me standardet më të larta të komfortit dhe sigurisë.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?