Fiorino Combi

Fiorino Combi

GVW: 1600 në 1750 kg
Ngarkesa me fitim:
– 5 pasagjerë plus 175 kg
– 4 pasagjerë plus 293 kg

Përmasat e jashtme:
– Gjerësia: 1716 mm
– Gjatësia: 3864 mm
– Lartësia: 1721 mm

Përmasat e pjesës së bagazhit:
– thellësia 74 cm
– lartësia 59 cm (rrafsh me mbajtësen e pasme të pakove)
– kapacitet: 356 litra, mund të shtohet deri në 2500 litra (duke hequr stolin e pasëm)
– pragu i ngarkesës: më pak se 53 cm.

FIORINO COMBI

NDENJËSE TË KONFIGURUESHME PËR TË PËRMBUSHUR TË GJITHA NEVOJAT TUAJA TË TRANSPORTIT

Ndenjësja e pasme mund të paloset poshtë ose të hiqet për të krijuar një karrocë ngarkesashprej 2.5 m³ (nuk është e zbatueshme për versionin 1.4 Natural Power).

E përshtatur edhe për bashkëlidhje Isofix për ndenjëse për fëmijë.

Mbajtësja e pakove mund të paloset (pjesërisht ose plotësisht) ose të hiqet.

HAPËSIRE E RREGULLUESHME

AKSES I REHATSHËM DHE PRAKTIK NË PJESËN E PASAGJERIT DHE KARROCËN E NGARKESËS

I lehtë për t’u ngarkuar:

Hyrja prapa sigurohet nga dy dyer me rrotullim (40/60) që hapen deri në 180°, duke dhënë një gjerësi maksimale prej 1140 mm dhe një lartësi deri në 1060 mm;
pragu i ngarkesës është më pak se 53 cm nga toka

Është e lehtë të hidhesh në bord:

  • dera anësore rrëshqitëse është 644 mm e gjerë dhe 1041 mm e lartë dhe integrohet përsosmërisht në panelin anësor. Doreza e jashtme
  • vertikale ofron kapje të shkëlqyer dhe mund të hapet me të dyja duart
  • për qasje edhe më të lehtë të pasagjerëve, është e disponueshme sipas kërkesë edhe një derë e dytë rrëshqitëse.

AKSESUESHMËRI

DERI NË 5 NDENJËSE DHE MJAFT HAPËSIRË PËR MALLRAT DHE BAGAZHET

The Fiorino Combi akomodon deri në 5 vetë dhe 175 kg ngarkesë.
Kjo e bën automjetin ideal për të mbajtur ekipin tuaj të punës dhe mjetet e tyre pa problem.
I disponueshëm edhe me miratimin tip N1 për versionin m benzinë, 4 ndenjëse dhe një kapacitet mbreslënës prej 293 kg.

TRANSPORT I KOMBINUAR

SHUMETIPARESH

Përmasat e një dere bagazhi kompakte me hapësirën e një automjeti komercial

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?