Fiorino Van

PERFORMANCË

Furgon i vogël që mendon gjëra të mëdha

MOTORË EURO 5

Naftë, benzinë dhe gas, për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për transportin

+B39Gama përfshin 4 motorë spektakolarë, të gjithë pa zhurme dhe miqësor ndaj mjedisit, të gjithë Euro 5:

  • nafta 4 8 v 73 KF
  • motori me dopio karburant benzinë/gas 4 Fire Natural Power
  • 3 MultiJet 16 v 75 KF naftë me Start&Stop
  • 3 MultiJet 16 v 95 KF naftë, njësia e fuqisë më e shtrenjtë, që zotëron çift rrotullues maksimal prej 200 Nm në 1500 xhpm dhe është në gjendje të arrijë shpejtësinë maksimale prej 171 km/h.

1.4 8V EURO 5

I fortë, i besueshëm, ekonomik dhe i lehtë për t’u mirëmbajtur. Pa zhurmë dhe me emetime të ulta, ideal për dorëzime të vogla në qëndrat e qyteteve të vogla.

Zhvendosja: 1360 cc
Fuqia maks.: 73 KF/54 kW at 5200 xhpm
Xhiro Maks. për Minutë 118 Nm at 2600 xhpm

– Me injeksion elektronik sekuencial Multipoint të fazuar me sistem pa kthim për efiçencë më të madhe në performancë dhe maonovrim, ky motor optimizon konsumin e karburantit dhe emetimet.

Shpejtësia maksimale: 157 km/h
Konsumi i NEDC: 6.4 l/100 km
Emetimet e CO2: 148 g/km

1.4 FIRE NATURAL POWER EURO...

Njësi energjie dyfish me gas dhe benzinë, garanton manovrim të shkëlqyer dhe nivele të rëndësishme performance.

Zhvendosja: 1368 cc
Fuqia maks.: 70 KF/51 kW at 6000 xhpm (methane)
Xhiro Maks. për Minutë 104 Nm at 3000 xhpm (methane)

– Injeksion i fazuar, sekuencial Multipoint me kohë valule të ndryshueshme.
– Shërbimi i parë në 30,000 km.
– Kuti manuale shpejtësie me 5 marshe.
– E pajisur me dy sisteme të pavarura karburanti, motori punon me gas dhe kalon automatikisht me benzinë kur mbaron gasi.
– Rrezje e përgjithshme prej pothuaj 1000 Km (nga të cilat 310 km me metan).
– Kapaciteti i serbatorit të gasit: 13.2 kg.
Shpejtësia maksimale: 149 km/h
Konsumi i NEDC: 6.8/4.4* l/100 km
Emetimet e CO2: 158/119* g/km
* Duke punuar me metan

1.3 16V MULTIJET 95HP EURO...

Më shumë fuqi dhe më shumë xhiro për minutë për të njëjtin konsum karburanti dhe emetime si në versionin 75 KF.

Zhvendosja: 1248 cc
Fuqia maks.: 95 KF/70 kW në 4000 xhpm
Xhiro Maks. për Minutë 190 Nm në 1500 xhpm

– E përshtatur sipas standardit me një sistem injeksioni MultiJet të gjeneratë së dytë, me DPF dhe Start&Stop – sistemi që ndalon motorit edhe nëse ndaloni për një kohë të shkurtër dhe e rinis automatikisht kur shtypni pedalin e friksionit, duke ulur konsumin e karburantit.
– Injeksion direkt Common Rail MultiJet i kontrolluar elektronikisht me turbo dhe ndërftohës.
– I disponueshëm edhe me kuti të robotizuar shpjetësie Comfort-Matic me 5 marshe
– Intervalet e shërbimit për çdo 35,000 km.

Shpejtësia maksimale: 157 km/h
Konsumi i NEDC: 4,3 l/100 km
Emetimet e CO2: 113 g/km

1.3 16V MULTIJET 95HP EURO...

Më shumë fuqi dhe më shumë xhiro për minutë për të njëjtin konsum karburanti dhe emetime si në versionin 75 KF.

Zhvendosja: 1248 cc
Fuqia maks.: 95 KF/70 kW në 4000 xhpm
Xhiro Maks. për Minutë 200 Nm në 1500 xhpm
– E përshtatur sipas standardit me një sistem injeksioni MultiJet të gjeneratë së dytë, me DPF dhe Start&Stop – sistemi që ndalon motorit edhe nëse ndaloni për një kohë të shkurtër dhe e rinis automatikisht kur shtypni pedalin e friksionit, duke ulur konsumin e karburantit.
– Injeksion direkt Common Rail MultiJet i kontrolluar elektronikisht me turbo dhe ndërftohës.
– I disponueshëm edhe me kuti të robotizuar shpjetësie Comfort-Matic me 5 marshe
– Intervalet e shërbimit për çdo 35,000 km.
Shpejtësia maksimale: 171 km/h
Konsumi i NEDC: 4,3 l/100 km
Emetimet e CO2: 113 g/km

RRETH KTHIMI

Kthesë në formë U-je në vetëm 9.95 m.
Performancë, manovrim dhe liri të madh veprimi falë rrethit të kthimit prej 9.95 m..

KONSUMI

Konsumin më të ulët në klasën e tij

4.3 l çdo 100 km në ciklin e kombinuar me opcionet e motorit me naftë 1.3 Multijet 75 dhe 95 KF, pajisur me Start & Stop:
sistemi që fik motorin edhe nëse ndaloni për një kohë të shkurtër, për shembull në semafor, dhe e rinis automatikisht kur shtypni pedalin e friksionit.
4.4 l-6.8 l çdo 100 km me motorin me benzinë/gas 1.4 Natural Power 70 / 77 KF, i cili gjithashtu:
ofron një rreze të garantuar prej 960 km me serbator plot, në sajë të kapacitetit 77 litra të serbatorit të metanit, e kombinuar me serbatorin e benzinës prej 45 litrash
në automjetin e ushqyer me metan, mund të hyni në zona me trafik të kufizuar dhe t’i ngisni automjetit kudo, edhe atje ku trafiku normal është i ndaluar (kufizime trafiko jo-mjedisore)
për më tepër, pjesa që përmban serbatorin e gasit është krejtësisht e sheshtë dhe mund të shfrytëzohen plotësisht për shkak të pranisë së një kutie ngarkesash me 4 grepa të sigurimit të ngarkesës, për të mundësuar aksesin në një numër të madh xhepash mbajtës të madhësive të ndryshme.
Speedblock, i zhvilluar posaçërisht për përshpjetimet.
Lejon që shpejtësia maksimale e Fiorino-s të fiksohet në një nga katër pozicionet e mundshme.

Për ngarje më të përgjegjshme, me konsum të reduktuar karburanti dhe siguri të shtuar. I disponueshëm vetëm në motorët me naftë.

Mirëmbajtje e Programuar

Intervale të zgjatura shërbimi për ta bërë punën tuaj edhe më produktive: me motorë me naftë MultiJet, mund të përfitoni nga servisi i programuar çdo 35.000 km, duke kursyer kohë dhe para’.

KUTIA E SHPEJTËSISË COMFORT-MATIC

Efikasiteti i një kutie shpejtësie manuale me rehatinë e atij automatik

Kuti shpejtësie automatike e robotizuar: reagimi i menjëhershëm dhe saktësia e kutisë manuale të shpejtësisë me përfitimin se nuk duhet të përdorni pendalin e friksionit, pikërisht si një automatik.

SIGURON PERFORMANCË MË TË MIRË DHE KONSUM KARBURANTI MË TË ULËT

Mund të zgjidhni mënyrën e operimit:

Automatik – për ngarje normale
Automatik/Ekonomik – për të ulur konsumin e karburantit
Manual – sekuenciale

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?