Fiorino Van

DOBISHMERI

Edhe më shumë funksionalitet

Për çmimet dhe produktet blerëse kontaktoni konçesionarin tuaj Fiat Professional.

MBAJTËS BAGAZHESH

Çelik i lyer i kompletuar me rrul ngarkimi.
Kapacitet 80 kg.
Pjesa nr. 50902497
Grupi i bllokimit të mbajtjes së ngarkesës
Pjesa nr. 50900558

3 TAKËME ZGARASH

Çelik. Kapacitet 90 kg.
Pjesa nr. 50902498

ÇENGEL RIMORKIMI I HEQSHËM

Pesha maks. e rimorkios: 1300 kg.
Pjesa nr. 50901935

Çengel rimorkimi profesional i fiksuar
Pesha maks. e rimorkios: 1300 kg.
Pjesa nr. 50901925

Çengel rimorkimi i fiksuar
Pesha maks. e rimorkios: 1300 kg.
Pjesa nr. 50901968

Kabllo lidhëse të çengelit të rimorkimit
7 kunja Pjesa nr. 1358655080
13 kunja Pjesa nr. 1358656080
7/13 kunja Pjesa nr. 1358653080
7+7 kunja Pjesa nr. 1358657080

Organizim në bord

Edhe më praktik

Takëmi i rrogozit të parmë kadife
Pjesa nr. 50901921
 
Takëmi i rrogozit të parmë dhe pasmë kadife
Pjesa nr. 50901923
 
Rrjeta të panelit të derës së pasme
Pjesa nr. 50901896
 
Rrjeta për mbajtjen e bagazheve
Pjesa nr. 50902151
 
Shmangësit e përparmë
Pjesa nr. 50901915

Siguri

Edhe më i sigurtë, edhe më i siguruar

Takëmi i sigurisë
Përfshin: mini trekëndësh, takëm që përmban doreza, xhakete fluoreshente me dukshmëri të lartë dhe takëmin e llambave.
Pjesa nr. 71804103

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?