Fiorino Van

FLEKSIBILITETI

E ideuar per t’ju mundesuar zgjidhjet e nevojshme

DHOMA FRIGORIFERIKE

Ideale per te transportuar dhe mbjatur ushqimet delikate

DHOMA IZOTERMIKE

Ideale per te mbjatur barna mjkesore dhe ushqime delikate sipas te gjitha kushteve te kerkuara

DHOMA E PUNES

E pajisur me raftet dhe pajisjet e nevojshme per te bere edhe punen me te lehte

I personalizuar

Fiorino mund të personalizohet ne sajë të kerkesave të klientit privat.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?