Fiorino Van

Fiorino Van

KAPACITETI I NGARKESËS

Kompakt jashtë, i bolshëm brenda

HAPËSIRË DHE SHUMËTIPARËSH

Deri në 2.8 m³ volum të përdorshëm

  • Dimensionet e jashtme janë të zhdërvjellta dhe të menaxhueshme
  • Fiorino është 3,864 m i gjatë dhe 1,716 m i gjerë.

Karroca e ngarkesës është majft i bollshëm

  • 52 m i gjatë – deri në një maksimum prej 2.49 m me ndenjësen e pasagjerit të palosur poshtë – 1.18 m i lartë dhe 1.47 m i gjerë, me një gjerësi midis harqeve të rrotave prej 1.04 m;
  • Volum: nga 2.5 m³ në 2.8 m³ me ndenjësen e pasagjerit të palosur poshtë;
  • ndenjësja e pasagjerit para mund të paloset dhe të tërhiqet – i disponueshëm sipas kërkesës
    pasi paloset, shpinorja bëhet një sipërfaqe e dobishme pushimi mund të paloset poshtë në nivelin e dyshemesë, duke ofruar një karrocë ngarkese të sheshtë.

AKSESUESHMËRIA

I LEHTË PËR T’U NGARKUAR DHE SHKARKUAR

Hyrja në karrocën e ngarkesës është e thjeshtë dhe e rehatshme

Hyrja prapa sigurohet nga dy dyer me rrotullim (40/60) që hapen deri në 180°, duke dhënë një gjerësi maksimale prej 1140 mm dhe një lartësi deri në 1060 mm;
pragu i ngarkesës është më pak se 53 cm nga toka, për ngarkim dhe shkarkim të lehtë.

I disponueshëm sipas kërkesës

FURGONI FIORI

GVW: 1600 në 1800 kg
Kapaciteti: 610 to 660 Kg
Volumi: 2.5/2.8* m³
Përmasat e jashtme:
Gjerësia:1716 mm
Gjatësia:3864 mm
Lartësia: 1721 mm

Përmasat e karrocës së ngarkesës:
– Gjatësia 1523 mm/2491* mm,
– Gjerësia 1473 mm,
– Gjerësia midis harqeve të rrotës 1046 mm
– Lartësia 1205 mm
– Pragu i ngarkesës 527 mm

Përmasat e derës anësore të rrëshqitshme:
Gjerësia maksimale: 644 mm
Gjerësia minimale: 570 mm
Lartësia: 1041 mm

* me ndenjësen e pasagjerit të palosur