Fiorino Combi

PERFORMANCË

furgon i vogël që mendon gjëra të mëdha

MOTORË EURO 5

Naftë, benzinë dhe gas, për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për transportin

Gama përfshin 4 motorë spektakolarë, të gjithë pa zhurme dhe miqësor ndaj mjedisit, të gjithë Euro 5:
MOTORË EURO 5
Benzinë, naftë dhe gas, për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për transportin

Gama përfshin 4 motorë spektakolarë, të gjithë pa zhurme dhe miqësor ndaj mjedisit, të gjithë Euro 5:

nafta 4 8 v 73 KF
motori me dopio karburant benzinë/gas 4 Fire Natural Power
3 MultiJet 16 v 75 KF naftë me Start&Stop
3 MultiJet 16 v 95 KF naftë, njësia e fuqisë më e shtrenjtë, që zotëron çift rrotullues maksimal prej 200 Nm në 1500 xhpm dhe është në gjendje të arrijë shpejtësinë maksimale prej 170 km/h.

1.4 8V EURO 5

I fortë, i besueshëm, ekonomik dhe i lehtë për t’u mirëmbajtur. Pa zhurmë dhe me emetime të ulta, ideal për dorëzime të vogla në qëndrat e qyteteve të vogla.

Zhvendosja: 1360 cc
Fuqia maks.: 73 KF/54 kW në 5200 xhpm
Xhiro Maks. për Minutë 118 Nm në 2600 xhpm
– Me injeksion elektronik sekuencial Multipoint të fazuar me sistem pa kthim për efiçencë më të madhe në performancë dhe maonovrim, ky motor optimizon konsumin e karburantit dhe emetimet.
Shpejtësia maksimale: 157 km/h
Konsumi i NEDC: 6.4 l/100 km
Emetimet e CO2: 148 g/km

1.4 FIRE NATURAL POWER EURO...

Njësi energjie dyfish me gas dhe benzinë, garanton manovrim të shkëlqyer dhe nivele të rëndësishme performance.

Zhvendosja: 1368 cc
Fuqia maks.: 70 KF/51 kW në 6000 xhpm (methane)
Xhiro Maks. për Minutë 104 Nm në 3000 xhpm (methane)

– Injeksion i fazuar, sekuencial Multipoint me kohë valule të ndryshueshme.
– Shërbimi i parë në 30,000 km.
– Kuti manuale shpejtësie me 5 marshe.
– E pajisur me dy sisteme të pavarura karburanti, motori punon me gas dhe kalon automatikisht me benzinë kur mbaron gasi.
– Rrezje e përgjithshme prej pothuaj 1000 Km (nga të cilat 310 km me metan).
– Kapaciteti i serbatorit të gasit: 13.2 kg.
Shpejtësia maksimale: 149 km/h
Konsumi i NEDC: 6.8/4.4* l/100 km
Emetimet e CO2: 158/119* g/km
* Duke punuar me metan

1.3 16V MULTIJET 75HP EURO...

Ky motor ekonomik, i rehatshëm Euro 5 është i përsosur për qytetin e vogël dhe edhe për rrugët autostradale: një përzierje e vërtetë e performancës dhe volisë.

Zhvendosja: 1248 cc
Fuqia maks.: 75 KF/55 kW at 4000 xhpm
Xhiro Maks. për Minutë 190 Nm at 1500 xhpm

– E përshtatur sipas standardit me një sistem injeksioni MultiJet të gjeneratë së dytë, me DPF dhe Start&Stop – sistemi që ndalon motorit edhe nëse ndaloni për një kohë të shkurtër dhe e rinis automatikisht kur shtypni pedalin e friksionit, duke ulur konsumin e karburantit.
– Injeksion direkt Common Rail MultiJet i kontrolluar elektronikisht me turbo dhe ndërftohës.
– I disponueshëm edhe me kuti të robotizuar shpjetësie Comfort-Matic me 5 marshe
– Intervalet e shërbimit për çdo 35,000 km.
Shpejtësia maksimale: 157 km/h
Konsumi i NEDC: 4.3 l/100 km
Emetimet e CO2: 113 g/km

1.3 16V MULTIJET 95HP EURO...

Më shumë fuqi dhe më shumë xhiro për minutë për të njëjtin konsum karburanti dhe emetime si në versionin 75 KF

Zhvendosja: 1248 cc
Fuqia maks.: 95 KF/70 kW në 4000 xhpm
Xhiro Maks. për Minutë 200 Nm në 1500 xhpm
– E përshtatur sipas standardit me një sistem injeksioni MultiJet të gjeneratë së dytë, me DPF dhe Start&Stop – sistemi që ndalon motorit edhe nëse ndaloni për një kohë të shkurtër dhe e rinis automatikisht kur shtypni pedalin e friksionit, duke ulur konsumin e karburantit.
– Injeksion direkt Common Rail MultiJet i kontrolluar elektronikisht me turbo dhe ndërftohës.
– I disponueshëm edhe me kuti të robotizuar shpjetësie Comfort-Matic me 5 marshe
– Intervalet e shërbimit për çdo 35,000 km.
Shpejtësia maksimale: 171 km/h
Konsumi i NEDC: 4,3 l/100 km
Emetimet e CO2: 113 g/km

EKONOMIK

Partner bujar dhe pa kërkesa

KONSUMI

Fiorino ofron konsum më të ulët të karburantit në të gjithë gamën.

4.3 l çdo 100 km në ciklin e kombinuar me opcionet e motorit me naftë 1.3 Multijet 75 dhe 95 KF, pajisur me Start & Stop:

sistemi që fik motorin
edhe nëse ndaloni për një kohë të shkurtër, për shembull në semafor, dhe e rinis automatikisht kur shtypni pedalin e friksionit.
4.4 l-6.8 l çdo 100 km me motorin me benzinë/gas 1.4 Natural Power 70 / 77 KF, i cili gjithashtu:

ofron një rreze të garantuar prej 960 km me serbator plot, në sajë të kapacitetit 77 litra të serbatorit të metanit, e kombinuar me serbatorin e benzinës prej 45 litrash
në automjetin e ushqyer me metan, mund të hyni në zona me trafik të kufizuar dhe t’i ngisni automjetit kudo, edhe atje ku trafiku normal është i ndaluar (kufizime trafiko jo-mjedisore)
për më tepër, pjesa që përmban serbatorin e gasit është krejtësisht e sheshtë dhe mund të shfrytëzohen plotësisht për shkak të pranisë së një kutie ngarkesash me 4 grepa të sigurimit të ngarkesës, për të mundësuar aksesin në një numër të madh xhepash mbajtës të madhësive të ndryshme.
Speedblock, i zhvilluar posaçërisht për përshpjetimet.

Lejon që shpejtësia maksimale e Fiorino-s të fiksohet në një nga katër pozicionet e mundshme.

Për ngarje më të përgjegjshme, me konsum të reduktuar karburanti dhe siguri të shtuar. I disponueshëm vetëm në motorët me naftë.

Mirëmbajtje e Programuar

Intervale të zgjatura shërbimi për ta bërë punën tuaj edhe më produktive: me motorë me naftë MultiJet, mund të përfitoni nga servisi i programuar çdo 35.000 km, duke kursyer kohë dhe para’.

KUTIA E SHPEJTËSISË COMFORT-MATIC

Efikasiteti i një kutie shpejtësie manuale me rehatinë e atij automatik

Kuti shpejtësie automatike e robotizuar: reagimi i menjëhershëm dhe saktësia e kutisë manuale të shpejtësisë me përfitimin se nuk duhet të përdorni pendalin e friksionit, pikërisht si një automatik.

Siguron performancë më të mirë dhe konsum karburanti më të ulët.

Mund të zgjidhni mënyrën e operimit:

Automatik – për ngarje normale
Automatik/Ekonomik – për të ulur konsumin e karburantit
Manual – sekuenciale.