Fiorino Combi

REHATI

Funksionalitet, mirëqënie, siguri teknike dhe siguri që ju t’ju duhet të përqëndroheni vetëm tek ngarja

NDENJËSJA E SHOFERIT

ERGONOMIK, PËR NGARJE PA LODHJE

  • Qëndrimi optimal i trupit dhe rehatia maksimale e ngarjes sigurohen nga ndenjëset, që janë të rehatshme dhe ftuese, dhe të rregullueshme në raport me timon
  • Ndenjësja e shoferit me mbështëse koke, shpinore dhe rregullim gjatësor, lartësi të rregullueshme sipas standardit ose sipas kërkesës në varësi të versionit – dhe mbështetje të mesit (me zgjedhje), mbështetëse krahësh (me zgjedhje).
  • Marshi gjendet në kruskot
  • Kruskoti ka një strukturë ergonomike, instrumentet dhe matësit janë krejtësisht të lexueshëm me një shikim të shpejtë, dhe të gjitha kontrollet i keni në majë të gishtave. Sistemi Blue & Me TomTom i disponueshëm sipas kërkesës.

FUNKSIONALITET NË BORD

E GJITHË HAPËSIRA QË JU NEVOJITET PËR TA RREGULLUAR HAPËSIRËN E PUNËS ASHTU SI JU PËLQEN

  • Deri në 12 xhepa mbajtës të disponueshëm së bashku me një xhep në kruskot (standard në versionin SX) për të futur të gjitha sendet personale dhe dokumentet e punës, përfshirë laptopin.
  • Mbështetëse qëndrore me mbajtëse gote dhe spinë 12V.
  • Tavolina praktike ofron zgjidhjen ideale për mbajtjen e dokumenteve, shënimeve dhe hartave në distancë që arrihet lehtë – në dispozicion sipas kërkesës.