Doblò Combi

PERFORMANCA DHE EKONOMIA

Driveability maksimale dhe performanca të jashtëzakonshme

PERFORMANCË DHE EKONOMI

Ngarje maksimale dhe performancë e jashtëzakonshme

NJË MOTOR PËR ÇDO PUNË

Gama e motorit të Doblò Combi të Ri është e gjerë dhe gjithëpërfshirëse dhe përfshin jo më pak se 7 njësi fuqie.
Secili motor është projektuar që të përmbushë sa më mirë nevojat e profesionistëve në bazë të tipit të përdorimit.
Ja ku është motori i duhur për çdo punë: zbuloni atë që duhet për ju

MOTOR ME PERFORMANCË EDHE MË TË MIRË

I shpejtë dhe edhe më reagues, i projektuar për qytetin dhe rrugët më të vështira. Reagimi i xhirove për minutë siç është përmirësuar në motorin e MJet II 1.3 dhe 1.6 të ri, duke lejuar xhiro për minutë më të larta edhe në shpejtësi të ulët, duke ofruar fleksibilitet dhe reagim më të madh.

1.3 MULTIJET II 75 KF...

Ideal për rrugët urbane

Zhvendosja: 1,248 cm3
Fuqia: 75 KF
Xhirot maks. për minutë: 200 Nm në 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Injektorët inovativë sigurojnë përmirësim të djegies
– Me filtër grimcash DPF
– I disponueshëm sipas kërkesës, aparat Nis&Ndalo/Start&Stop.

Shpjetësia më e madhe: 158 km/h
Konsumi i NEDC: 5.1 l/100 km – 4.9 l/100 km me S&S – 4.4 l/100 km me S&S
Emetimi i CO2: 136 g/km – 129 g/km me S&S
Niveli i emetimeve: Euro 5+ me DPF

1.3 MULTIJET II 90 HP...

Konsum karburanti dhe emetime të ulta, ngarje të përsosur dhe dridhje të reduktuara

Zhvendosja: 1,248 cm3
Fuqia: 90 KF
Xhiro maks. për minutë: 200 Nm at 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Injektorët inovativë sigurojnë përmirësim të djegies.
– Me filtër grimcash DPF

– I disponueshëm sipas kërkesës, aparat Nis&Ndalo/Start&Stop dhe ECOPack

Shpjetësia më e madhe: 158 km/h
Konsumi i NEDC: 5.1 l/100 km – 4.9 l/100 km with S&S – 4.5 l/100 km with S&S + ECOPack
Emetimi i CO2: 136 g/km – 129g/km me S&S – 118g/km me S&S + ECOPack
Nivelet e emetimit: Euro 5+ me DPF

1.6 MULTIJET II 90 HP...

Performancë e shkëlqyer, ekonomike dhe veçanërisht e përshtatshme për të ulur stresin nga trafiku në qytet

Zhvendosja: 1,598 cm3
Fuqia: 90 KF
Xhiro maks. për minutë: 200 Nm at 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Vjen me një kuti të robotizuar shpejtësie Comfort-Mastic 5-shpejtësi.
– Respekton standardet Euro 5 dhe vjen me filtër grimcash DPF dhe teknologji Nis&Ndalo/Start&Stop.

Shpjetësia më e madhe: 158 km/h
Konsumi i NEDC: 4.9 l/100 km
Emetimi i CO2: 133 g/km

1.6 MULTIJET II 100 HP...

Çift rrotullimi autentike dhe kampion kursimi për kënaqësi ekstreme të ngarjes së automjetit

Zhvendosja: 1,598 cm3
Fuqia: 100 KF
Xhiro maks. për minutë: 290 Nm at 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Me filtër grimcash DPF
– I disponueshëm sipas kërkesës, me Nis&Ndalo/Start&Stop dhe ECOPack

Shpjetësia më e madhe: 164 km/h
Konsumi i NEDC: 5.5 l/100 km – 5.2 l/100 km with S&S – 4.8 l/100 km with S&S+ECOPack
Emetimi i CO2: 145 g/km – 138g/km with S&S – 126 g/km with S&S+ECOPack
Niveli i emetimeve: Euro 5+

1.6 MULTIJET 105 HP EURO...

Ngarje madhështore dhe kursime të mëdha

Zhvendosja: 1,598 cm3
Fuqia: 105 KF
Xhiro maks. për minutë: 290 Nm at 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Me filtër grimcash DPF
– I disponueshëm sipas kërkesës, me Nis&Ndalo/Start&Stop dhe ECOPack

Shpjetësia më e madhe: 164 km/h
Konsumi i NEDC: 5.5 l/100 km – 5.2 l/100 km with S&S – 4.8 l/100 km with S&S+ECOPack
Emetimi i CO2: 145 g/km – 138g/km with S&S – 126 g/km with S&S+ECOPack
Niveli i emetimeve: Euro 5+

2.0 MULTIJET II 135 HP...

Kombinon performancën optimale me emetime të reduktuara

Zhvendosja: 1,956 cm3
Fuqia: 135 KF
Xhiro maks. për minutë: 320Nm at 1500 xhpm

– 4 valvula për cilindër dhe kalibër i shtuar.
– Kompresor turbo i ri me gjeometri të fiksuar/rregulluar, që mund të durojë ngarkesa më të larta termale dhe mekanike
– Euro 5 me DPF

Shpjetësia më e madhe: 179 km/h
Konsumi i NEDC: 5.9 l/100 km
Emetimi i CO2: 156 g/km
Niveli i emetimeve: Euro 5+ me DPF

1.4 16V 95 HP MPI...

Zgjidhja ideale për përdorim urban

Fuqia: 90 KF
Xhiro maks. për minutë: 200 Nm at 1500 xhpm

– Injeksion elektronik shumëpikësh (IESh/MPI), vijues, i fazuar, sistem pa kthim
– Peshon vetëm 100 kg për tarë më të ulët dhe konsum të kufizuar karburanti
– Intervalet e shërbimit prej 30,000 km.

Shpjetësia më e madhe: 161 km/h
Konsumi i NEDC: 7.4 l/100 km -7.2 l/100 km with S&S
Emetimi i CO2: 172 g/km – 166g/km with S&S
Niveli i emetimeve: Euro 6

1.4 16V T-JET 120 HP Euro 6

Zhvendosja: 1,368 cm3
Fuqia: 90 KF
Xhiro maks. për minutë: 200 Nm at 1500 xhpm
– Injeksion elektronik shumëpikësh (IESh/MPI), vijues, turbo të fazuar, dhe ndërftohës, sistem pa kthim
Shpjetësia më e madhe: 161 km/h
Konsumi i NEDC: 7.2 l/100 km
Emetimi i CO2: 169 g/km;
Niveli i emetimeve: Euro 6

1.4 T-JET 16V NATURAL POWER...

Fortësi, besueshmëri, konsum të ulët karburanti dhe respekt për ambjentin

Zhvendosja: 1,368 cm3
Fuqia: 120 KF
Xhiro maks. për minutë: 206 Nm at 3000 xhpm

– Ky motor i ri me lëndë djegëse të dyfishtë (benzinë/gas) i përket familjes së re të motorëve me benzinë/gas T-xhet me kompresor turbo.

Shpjetësia më e madhe: 172 km/h
Konsumi i NEDC: 4.9 kg/100km (lëndë djegëse gas)
Emetimi i CO2: 134 g/km (lëndë djegëse gas)
I disponueshëm vetëm me miratimin tip M1.
Konsumi i referohet versionit Combi me interaks të shkurtër

NATURAL POWER/FUQI NATYRALE

Pwr versionet me interaks tw shkurtwr me miratim tip M1,  wshtw I disponueshwm  version me gas.

1.4 T-Jet 120 HP Natural Power – gas/benzinw – garanton:

 • konsum të karburantit dhe kosto të vazhdueshme shumë të reduktuara;
 • gamë të shkëlqyer (deri në 750 km në versionin 5-serbator, i disponueshëm sipas kërkesës, prej të cilave 450 km ushqehen me gas);
 • ngarje optimale falë sistemit te injeksionit inovativ me gas Shumëpikësh/Multipoint;
 • Rritje e shkëlqyer e shpejtësisë edhe kur është plotësisht e ngarkuar falë vlerës së xhirove maksimale për minutë (206 Nm në 2000 xhpm);
  volum ngarkese e bollshme me serbatorët e gasit të vendosura poshtë shtratit të sheshtë.

ECOJET/EKOXHET

1.3 MultiJet II 90 HP EURO 5+ dhe 1.6 MultiJet 100 dhe 105 HP inovativ mund të pajisen sipas kërkesës me Ecopack, zgjidhja ekskluzive për të ulur më tej konsumin pa sakrifikuar performancën, falë:

 • Menaxhimit alternues inteligjent
 • Pompës së vaji me zhvendosje të ndryshueshme
 • Pakos aerodinamike
 • Vaj me fërkim të ulët
 • Goma rezistente me rrotullim të ulët
 • Nis & Ndal/ Start & Stop

Të gjitha këto për të arritur konsumin prej deri:

8% më pak në motorin 1.3 MJet II (4.5 l/100 km dhe 118 g/km CO2)
9% më pak në motorin 1.6 MJet II (4.8 l/100 km dhe 126 g/km CO2)

Konsumi i llogaritur në ciklin e përzier tek versionet me interaks të shkurtër