Doblò Combi

STIL

Stil i ri në linjë me funksionimin dhe performancën

PJESË E JASHTME E RE ME LINJË INOVATIVE

STIL UNIK PËR TË RRITUR FUNKSIONIMIN DHE PERFORMANCËN

Doblò Combi e Re ka një pjesë kryesore tërësisht të përmirësuar, mbushur me stil dhe përmbajtje teknologjike. Linja e mbulesës dhe e parakolpit përmirësojnë më tej aerodinamikën, duke siguruar efiçencë më të madhe edhe në shpejtësi të ulët.

Tiparet e reja kryesore janë:

  • Fenerë të përparme të rinj
  • Mbulesë të re, krahë dhe parakolp të përforcuar
  • Zbarrw të përparme të re
  • Rrota aliazhi të reja
  • Stopa të rinj

INTERIOR FUNKSIONUES, REHATIA E…

ERGONOMIKS DHE CILËSI, NË ÇDO DETAJ

Doblò COMBI e Re të mahnit edhe në brendësi: teknologjia, funksionimi dhe materialet krijojnë një mjedis pune të rehatshëm, që është i përsosur për çdo punë.

Çdo aspekt i përvojës së ngarjes dhe prakticiteti shtohen:

  • Kruskot me performacë të përmirësuar të kontrollit të klimës (falë ventilatorëve më të mëdhenj)
  • Timon me projektim të ri ergonomik
  • Copa rezistuese ndaj të gjitha përdorimeve
  • Panel kontrolli modern, të ri me dukshmëri të shkëlqyer

GJITHË HAPËSIRËN QË DONI

Shumë xhepa mbajtës në kruskot dhe tek panelet e dyerve ofrojnë hapësirë të bollshme, të përdorshme për të vendosur çdo lloj gjëje.

Ka një total prej jo më pak se N xhepash mbajtës, përfshirë sirtarin përkulës në anën e pasagjerit me hapje të butë dhe kapacitet prej jo më pak se 6.8 litrash.

Panelet e derës anësore ofrojnë përshtashmëri të madhe, me kapacitet jo më pak se 8.8 litra, për të mbajtur me lehtësi një shishe 1.5 l, dy shishe të tjera gjysëm litroshe dhe një bllok shënimesh A4.

Doblò Combi është projektuar për të akomoduar me rehati maksimale deri në 5 pasagjerë. Pjesa e pasagjerit është plot dritë falë sipërfaqes së gjerë me xham dhe është e pajisur me xhepa mbajtës për të mbajtur gjithçka në rregull: edhe në këtë, Doblò është kampion i vërtetë i përshtatshmërisë.