Doblò Combi

Doblò Combi

SHKATHTESI E MENDJESS

Zgjidhje e përkryer për transportimin e dy njerëzve dhe mallrave

Përmbledhje

  • 5 të ndryshme
  • I disponueshëm në opcionet e interaksit të shkurtër (2755 mm) dhe interaksit të gjatë (3105 mm).
  • Deri në 5 ndenjëse të rehatshme dhe ngarkesë me pagesë prej 453 kg (363 kg me interaksin e shkurtër).
  • Kapaciteti i karrocës së ngarkesës prej deri në 1050 litra (790 litra me interaksin e shkurtër).

MUNDËSI HYRJEJE/AKSESUESHMËRI

Hyrje e rehatshme, ngarkim dhe shkarkim i lehtë

  • Dy tipe dyersh të pasme: Dyer rrotulluese asimetrike ose me xham Dyert rrotulluese, të disponueshme në versionin me xham janë 123 cm të gjera, saktësisht në linjë me gjatësinë midis harqeve të rrotave dhe 125 cm të larta në versionet standard dhe 146 cm të larta në versionet me tavan të lartë.
  • Dorezë e pasme për të mundësuar hapjen e lehtë të dyerve rrotulluese për veprimet edhe me dorën e djathtë edhe me të majtë.
  • Dy dyer të mëdha rrëshkitëse – 70 cm të gjera dhe 117 cm të larta – me binarin e rrëshkitjes të instaluar në trupin e automjetit.
    Pragu i ngarkesës së pasme vetëm 5 cm nga toka.

Ngarkesa

GVW: 2000 në 2200 kg

Nr. i ndenjëseve dhe kapaciteti (përfshirë shoferin): 5 ndenjëse dhe deri në 453 kg;
Interaksi: 2755 dhe 3105 mm

Përmasat e jashtme:
– Gjatësia: 4390 dhe 4740 mm
– Lartësia: 1845 dhe 2100 mm
– Gjerësia: 1832 mm

Dimensionet e bagazhit:
– Gjatësia: nga 950 në 1300 mm
– Gjerësia: nga 1120 në 1261 mm
– Lartësia: nga 600 në 1250 mm

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?