Doblò cargo

PERFORMANCA DHE EKONOMIA

Driveability maksimale dhe performanca të jashtëzakonshme

NJË MOTOR PËR ÇDO PUNË

Gama e motorit të Doblò Cargo të Ri është e gjerë dhe gjithëpërfshirëse dhe përfshin jo më pak se 7 njësi fuqie.
Secili motor është projektuar që të përmbushë sa më mirë nevojat e profesionistëve në bazë të tipit të përdorimit.
Ja ku është motori i duhur për çdo punë: zbuloni atë që duhet për ju

MOTOR ME PERFORMANCË EDHE MË TË MIRË

I shpejtë dhe edhe më reagues, i projektuar për qytetin dhe rrugët më të vështira. Reagimi i xhirove për minutë siç është përmirësuar në motorin e MJet II 1.3 dhe 1.6 të ri, duke lejuar xhiro për minutë më të larta edhe në shpejtësi të ulët, duke ofruar fleksibilitet dhe reagim më të madh.

1.3 MULTIJET II 75 HP...

Ideal për rrugët urbane

Zhvendosja: 1,248 cm3
Fuqia: 75 KF
Xhirot maks. për minutë: 200 Nm në 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Injektorët inovativë sigurojnë përmirësim të djegies
– Me filtër grimcash DPF
– I disponueshëm sipas kërkesës, aparat Nis&Ndalo/Start&Stop

Shpejtësia më e madhe: 145 km/h
Konsumi i NEDC: 5 l/100 km – 4.8 l/100 km me S&S
Emetimi i CO2: 133 g/km – 126 g/km me S&S
Niveli i emetimeve: Euro 5+ me DPF

1.3 MULTIJET II 90 HP...

Konsum karburanti dhe emetim të ulët, ngarje të përsosur dhe dridhje të reduktuara

Zhvendosja: 1,248 cm3
Fuqia: 90 KF
Xhirot maks. për minutë: 200 Nm në 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Injektorët inovativë sigurojnë përmirësim të djegies.
– I përshtatur me një filtër grimcash DPF dhe teknologji Nis&Ndalo/ Start&Stop.
– I disponueshëm sipas kërkesës, aparat Nis&Ndalo/Start&Stop dhe ECOPack

Shpjetësia më e madhe: 158 km/h
Konsumi i NEDC: 5 l/100 km – 4.8 l/100 km me S&S – 4.4 l/100 km me S&S dhe ECOPack
Emetimi i CO2: 133 g/km – 126 g/km me S&S – 115 g/km me S&S dhe ECOPack
Niveli i emetimeve: Euro 5+ me DPF

1.6 MULTIJET II 90 HP...

Performancë e shkëlqyer, ekonomike dhe veçanërisht e përshtatshme për të ulur stresin nga trafiku në qytet

Zhvendosja: 1,598 cm3
Fuqia: 90 KF
Xhirot maks. për minutë: 200 Nm at 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Vjen me një kuti të robotizuar shpejtësie Comfort-Mastic 5-shpejtësi.
– Respekton standardet Euro 5 dhe vjen me filtër grimcash DPF dhe teknologji Nis&Ndalo/Start&Stop.

Shpejtësia më e madhe: 158 km/h
Konsumi i NEDC: 4.9 l/100 km
Emetimi i CO2: 130 g/km

1.6 MULTIJET II 100 HP...

Çift rrotullimi autentike dhe kampion kursimi për kënaqësi ekstreme të ngarjes së automjetit

Zhvendosja: 1,598 cm3
Fuqia: 100 KF
Xhirot maks. për minutë: 290 Nm at 1500 xhpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Me filtër grimcash DPF
– I disponueshëm sipas kërkesës me Nis&Ndalo/Start&Stop dhe ECOPack

Shpejtësia më e madhe: 164 km/h
Konsumi i NEDC: 5.4 l/100 km – 5.2 l/100 km me S&S – 4.7 l/100 km me S&S+ECOPack
Emetimi i CO2: 143 g/km – 136 g/km me S&S – 124 g/km me S&S+ECOPack
Nivelet e emetimit: Euro 5+

1.6 MULTIJET 105 HP EURO...

Një kampion autentik i çiftit rrotullues për kënaqësi ekstreme të ngarjes së automjetit

Zhvendosja: 1,598 cm3
Fuqia: 105 KF
Xhirot maks. për minutë: 290 Nm at 1500 rpm

– MultiJet II “Binar i Zakonshëm/Common Rail” injeksion direkt me kontroll elektronik, turbo dhe ndërftohës
– Me filtër grimcash DPF
– I disponueshëm sipas kërkesës me Nis&Ndalo/Start&Stop dhe ECOPack

Shpejtësia më e lartë: 164 km/h
Konsumi i NEDC: 4.7 l/100 km
Emetimi i CO2: 124 g/km
Niveli i emetimeve: Euro 5+

2.0 MULTIJET II 135 HP...

Kombinon performancën optimale me emetime të reduktuara

Zhvendosja: 1,956 cm3;
Fuqia: 135 KF
Xhirot maks. për minutë: 320Nm në 1500 xhp;

– 4 valvula për cilindër dhe kalibër i shtuar.
– Kompresor turbo i ri me gjeometri të fiksuar/rregulluar, që mund të durojë ngarkesa më të larta termale dhe mekanike.
– Euro 5 me filtër grimcash DPF dhe Nis&Ndalo/Start&Stop.

Shpejtësi më të madhe: 179 km/h
Konsumi i NEDC: 5.6 l/100 km
Emetimi i CO2: 154 g/km
Niveli i emetimeve: Euro 5+ me DPF

1.4 16V 95 HP MPI...

Zgjidhja ideale për përdorim urban

Zhvendosja: 1,368 cm3
Fuqia: 90 KF
Xhirot maks. për minutë: 200 Nm at 1500 xhmp

– Injeksion elektronik shumëpikësh (IESh/MPI), vijues, i fazuar, sistem pa kthim
– Peshon vetëm 100 kg për tarë më të ulët dhe konsum të kufizuar karburanti
– Intervalet e shërbimit prej 30,000 km

Shpejtësia më e madhe: 161 km/h
Konsumimi i NEDC : 7.3 l/100 km – 7 l/100 km me S&S
Emetimet e CO2: 169 g/km – 163 g/km me S&S
Niveli i emetimeve: Euro 6

1.4 16V T-JET 120 HP…

Fuqia: 120 KF
Xhirot maks. për minutë: 206 Nm at 3000 xhpm

Injeksion elektronik shumëpikësh (IESh/MPI), vijues, turbo e fazuar dhe ndërftohës, sistem pa kthim

Shpejtësia më e madhe: 161 km/h
Konsumi i NEDC: 7.2 l/100 km
Emetimi i CO2: 169 g/km
Niveli i emetimeve: Euro 6

1.4 T-JET 16V NATURAL POWER/FUQI NATYRALE...

Fortësi, besueshmëri, konsum të ulët karburanti dhe respekt për ambjentin

Zhvendosja: 1,368 cm3
Fuqia: 120 KF
Xhirot maks. për minutë: 206 Nm at 3000 xhpm

Injeksion elektronik shumëpikësh (IESh/MPI), vijues, i fazuar, injeksion specifik gasi, turbo dhe ndërftohës, sistem pa kthim.

Shpejtësia më e lartë: 172 km/h
Konsumi i NEDC: 4.9 kg/100km (furnizim me karburant gas)
Emetimi i CO2: 134 g/km (furnizim me karburant gas)
Niveli i emetimeve : Euro 6

FUQI NATYRALE

Miqësor ndaj mjedisit dhe ekonomik: Dyfish përfitime ECO

1.4 T-Jet 120 KF Fuqi Natyrale – gas/benzinë – garanton:

 • konsum të karburantit dhe kosto të vazhdueshme shumë të reduktuara;
 • gamë të shkëlqyer (deri në 750 km në versionin 5-serbator, i disponueshëm sipas kërkesës, prej të cilave 450 km ushqehen me gas);
 • ngarje optimale falë sistemit te injeksionit me gas Shumëpikësh/Multipoint;
 • Rritje e shkëlqyer e shpejtësisë edhe kur është plotësisht e ngarkuar falë vlerës së xhirove maksimale për minutë (206 Nm në 2000 xhpm);
 • volum ngarkese e bollshme me serbatorët e gasit të vendosura poshtë shtratit të sheshtë.

ECOJET/EKOXHET

 

1.3 MultiJet II 90 HP EURO 5+ dhe 1.6 MultiJet 100 dhe 105 HP inovativ mund të pajisen sipas kërkesës me Ecopack, zgjidhja ekskluzive për të ulur më tej konsumin pa sakrifikuar performancën, falë:

 • Menaxhimit alternues inteligjent
 • Pompës së vaji me zhvendosje të ndryshueshme
 • Pakos aerodinamike
 • Vaj me fërkim të ulët
 • Goma rezistente me rrotullim të ulët
 • Nis & Ndal/ Start & Stop
 • Të gjitha këto për të arritur konsumin prej deri:

NGARJA MË E MIRË NË KATEGORINË E SAJ

Ndjejeni rehatinë dhe manovrimin e një makine në një automjet komercial, edhe kur është plotësisht i ngarkuar.

 • Drejtim timoni i lehtë, i saktë
 • Ruajtje e shkëlqyer e kontrollit
 • Amortizator Dy-hallksh/Bi-link

 

 

 

AMORTIZATORË TË PASËM DY-HALLKSH/BI-LINK

Rehati dhe kapacitet optimal

Doblò Cargo e Re përdor amortizator të pavarur rrote dy-halksh/Bi-link, i cili siguron:

 • rehati më të madhe të ngarjes së makinës;
 • qëndrueshmëri më të madhe;
 • siguri maksimale pavarësisht ngarkesës suaj.

Falë rregullimit të elementeve të tij, amortizimi kalibrohet specifikisht sipas funksionit të automjetit.

Versionet standarde (kapacitet 750 kg):

Performancë më e mirë ndaj raportit të peshës;
Strukturë specifike për sjellje dinamike optimale.
Versionet Maksi dhe kapacitet të shtuar (1 ton):

Ngarkesë maksimale e lejuar prej 1450 kg;

Krahë gjatësorë tërheqës/trailing dhe zgarë specifike;
Shufra anti-rrotullim dhe strukturë specifike për nivele të shkëlqyera të performancës dinamike në të gjitha gjendjet e ngarkesës.

Nis & Ndalo/Start & Stop

Konsum i reduktuar edhe në ciklin urban
Apart që e fik automatikisht motorin sa herë që automjeti ngadalësohet nga trafiku, kur kutia e shpejtësisë vendoset në neutral.
Të gjitha funksionet që garantojnë rehati dhe siguri në mjet mbeten aktive (kontrolli i klimës, radioja, fshirëset e xhamave).

Kostot e vazhdueshme

Investimi më i mirë për biznesin tuaj

 • Motorët e projektuar për të garantuar kostot e vazhdueshme më të ulta në kategorinë e tyre.
 • Intervalet e programuara të shërbimit për 35,000 km për Motorët Euro 5 MultiJet II.