Doblò cargo

STIL

Stil i ri në linjë me funksionimin dhe performancën

PJESË E JASHTME E RE ME LINJË INOVATIVE

STIL UNIK PËR TË RRITUR FUNKSIONIMIN DHE PERFORMANCËN

Doblò Cargo e Re ka një pjesë kryesore tërësisht të përmirësuar, mbushur me stil dhe përmbajtje teknologjike. Linja e mbulesës dhe e parakolpit përmirësojnë më tej aerodinamikën, duke siguruar efiçencë më të madhe edhe në shpejtësi të ulët.

Tiparet e reja kryesore janë:

  • Fenerë të përparme të rinj
  • Mbulesë të re, krahë dhe parakolp të përforcuar
  • Zbarrw të përparme të re
  • Rrota aliazhi të reja
  • Stopa të rinj

 

 

INTERIOR FUNKSIONUES, REHATIA E NJË SALLONI

ERGONOMIKS DHE CILËSI, NË ÇDO DETAJ

Doblò Cargo e Re të mahnit edhe në brendësi: teknologjia, funksionimi dhe materialet krijojnë një mjedis pune të rehatshëm, që është i përsosur për çdo punë.

Çdo aspekt i përvojës së ngarjes dhe prakticiteti shtohen:

  • Kruskot me performacë të përmirësuar të kontrollit të klimës (falë ventilatorëve më të mëdhenj)
  • Timon me projektim të ri ergonomik
  • Copa rezistuese ndaj të gjitha përdorimeve
  • Panel kontrolli modern, të ri me dukshmëri të shkëlqyer

GJITHË HAPËSIRËN QË DONI

Shumë xhepa mbajtës në kruskot dhe tek panelet e dyerve ofrojnë hapësirë të bollshme, të përdorshme për të vendosur çdo lloj gjëje.

Ka një total prej jo më pak se 10 xhepash mbajtës, përfshirë sirtarin përkulës në anën e pasagjerit me hapje të butë dhe kapacitet prej jo më pak se 6.8 litrash.

Need Help? Chat with us